Χριστουγεννιάτικα τραγούδια πέρα από τα συνηθισμένα

Written by on December 21, 2021

Στις φετινές γιορτές δίνουμε τέλος στις προβλέψιμες playlists.

Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: Aυτοί που αγαπούν τα Χριστούγεννα και εκείνοι που για τους δικούς τους λόγους, τα προσπερνούν με αδιαφορία διότι δεν αντέχουν τα τόσα αφόρητα κλισέ που τα συνοδεύουν. Πόσες φορές να ακούσεις το «All I Want For Christmas»; Κι όμως, αυτή η γιορτή έχει δώσει την έμπνευση σε καλλιτέχνες που δεν θα περιμέναμε να γράψουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια πέρα από τα συνηθισμένα. Διότι ακόμα και αν δεν σου αρέσουν τα Χριστούγεννα, δεν γίνεται να μείνεις ασυγκίνητος από την απόλαυση που προσφέρουν.

Όπως στην τέχνη, έτσι και στις απλές, καθημερινές απολαύσεις, για να πας πέρα από τα συνηθισμένα και να κάνεις τη διαφορά, πρέπει να βρίσκεις κάτι καινοτόμο, πέρα από αυτό που βλέπουν όλοι. Οι δημιουργοί των τσιγάρων Davidoff ανέπτυξαν τη συσκευή θερμαινόμενου καπνού PULZE, η οποία προσφέρει μια ασυνήθιστα πρακτική εμπειρία, με λιγότερη μυρωδιά καλύπτοντας τις πραγματικές ανάγκες των ενήλικων καπνιστών.

Για να δεις τα Χριστούγεννα πέρα από τα συνηθισμένα, κάνε add στη φετινή σου χριστουγεννιάτικη playlist τα παρακάτω 5 κομμάτια που θα κάνουν τη διαφορά. Ιδανικά για να στολίσεις το δέντρο σου, για ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο πάρτι ή για να τα ακούς όσο απολαμβάνεις, εφόσον είσαι ενήλικος καπνιστής, την ανώτερη γευστική εμπειρία που προσφέρει το θερμαινόμενο τσιγάρο PULZE.

I Saw Mommy Kissing Santa Claus | Amy Winehouse

Το 2004, το BBC 2 είχε προσκαλέσει διάφορους καλλιτέχνες στο πλαίσιο μιας ειδικής χριστουγεννιάτικης εκπομπής. Η Winehouse δεν ήταν ακόμα η παγκόσμιας εμβέλειας σταρ, όμως μέσα από την επανεκτέλεση αυτού του κλασικού κομματιού μάς έδωσε μια γεύση για όσα θα ακολουθούσαν. Μια ασυνήθιστα κομψή bossa nova σαν την όλα σε μια συσκευή του PULZE, ασυνήθιστα κομψή και ασυνήθιστα πρακτική, καθώς φορτίζει πλήρως σε 90 λεπτά προσφέροντας έως 20 συνεχόμενες χρήσεις χωρίς να απαιτείται ξεχωριστή θήκη φόρτισης.

Don’t Shoot Me Santa | The Killers

Οι Killers όχι μόνο έχουν γράψει χριστουγεννιάτικο τραγούδι, αλλά έχουν κυκλοφορήσει και ολόκληρη συλλογή με Xmas singles, το «(RED) Christmas EP» το μακρινό 2011. Εδώ έχουμε μια διαφορετική, πέρα από τα συνηθισμένα εκδοχή του Άγιου Βασίλη. Τι ξεχωρίζουμε; Τα πουλόβερ του Brandon Flowers και φυσικά την υπέροχη κατακόκκινη Cadillac. Άσε που μέχρι να το ακούσεις θα έχεις ολοκληρώσει το γρήγορο καθαρισμό της συσκευής θέρμανσης καπνού PULZE, με τη βοήθεια του ενσωματωμένου στη βάση της συσκευής εργαλείου γρήγορου καθαρισμού. Και στη σπάνια περίπτωση που έχεις κάποια απορία, δεν θα χρειαστεί να περιμένεις τον Άγιο Βασίλη για να στη λύσει. Μπορείς να επισκεφθείς το pulze.gr ή να διαβάσεις το φυλλάδιο με τις οδηγίες.

Back Door Santa | Clarence Carter

Εδώ έχουμε ένα πολύ groovy χριστουγεννιάτικο κομμάτι, πιο έντονο σε σχέση με τα παραπάνω. Αν ας πούμε, η Amy και οι The Killers ταιριάζουν με την Eco λειτουργία του PULZE για μια πιο ήπια γευστική εμπειρία, τότε το τραγούδι του Clarence Carter συνδυάζεται με την Standard λειτουργία που προσφέρει μία πιο έντονη. Και όλα αυτά, με το πάτημα ενός κουμπιού.

Christmas Unicorn | Sufjan Stevens

Ένας ακόμα καλλιτέχνης που μάλλον δεν περίμενες ότι θα είχε κυκλοφορήσει χριστουγεννιάτικο τραγούδι. Ο Stevens αγαπά πολύ τα Χριστούγεννα και έχει κυκλοφορήσει μια γιγαντιαία συλλογή με 58 χριστουγεννιάτικα κομμάτια, με τίτλο Silver & Gold: Songs for Christmas. Βλέπεις, αυτά είναι τα χρώματα των γιορτών και το PULZE συντονίζεται αρμονικά με τον πνεύμα τους καθώς η συσκευή είναι διαθέσιμη σε Silver και Copper.

Little Drum Machine Boy | Beck

Αν υπάρχει ένα τραγούδι που μόλις το ακούσεις κλειδώνει αυτόματα στο μυαλό σου ως ασυνήθιστα χριστουγεννιάτικο είναι αυτό. Μια δημιουργική παραδοξότητα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Στο μεταξύ, εάν θέλεις να κάνεις ένα διάλειμμα από την εμπειρία που σου προσφέρει το PULZE, μπορείς να κλειδώσεις τη συσκευή απλά και γρήγορα, καθώς με το πάτημα ενός κουμπιού για 5 συνεχόμενες φορές την εμποδίζεις από το να ενεργοποιηθεί κατά λάθος.

Τα Χριστούγεννα είναι τόσο γοητευτικά, διότι προσφέρουν απόλαυση με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους. Και μια ασυνήθιστη χριστουγεννιάτικη playlist είναι αυτή που θα κάνει τη διαφορά, όπως και η αναβαθμισμένη εμπειρία θερμαινόμενου καπνού που προσφέρει το PULZE.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background