3 μουσικά clips για την Παγκόσμια Hμέρα Αδέσποτων Ζώων

Written by on April 4, 2019

Παγκόσμια Hμέρα Αδέσποτων Ζώων σήμερα και η μουσική βρίσκει τον τρόπο να μας ευαισθητοποιήσει.
Ακολουθούν 3 videos με τους εορτάζοντες σε πρωταγωνιστικό ρόλο και ένα κοινό μήνυμα να τρεμοπαίζει τρυφερά σε όλα:

Δεν αγοράζουμευιοθετούμεΔεν ζευγαρώνουμε, στειρώνουμε. Μέχρι να αδειάσουν δρόμοι και κλουβιά!

What else is there? (Nowhere Near Here)


Δεν αποτελεί το επίσημο βίντεο των Röyksopp αλλά το αγαπάμε εξίσου. H στοπ-καρέ εκδοχή των Pahnl διηγείται χωρίς λέξεις, τις ιστορίες των πλασμάτων που ζουν ανάμεσά μας, σε εχθρικά πεζοδρόμια και αφιλόξενες πόλεις.
 

Moby-Almost Home


Το ξέρεις. Ο ξεχωριστός Moby έχει αφιερώσει τον εαυτό του σε φιλοζωία και μουσική. Και όταν αυτά τα δύο κομμάτια του ενώνονται το αποτέλεσμα είναι πάντα βαθιά συγκινητικό. Στο Almost Home, ζωάκια από δημοτικά καταφύγια είχαν την ευκαιρία έστω και στη δύση της ζωής τους, να αγαπηθούν για πρώτη φορά και να γίνουν μέλη μιας οικογένειας. Το video δημοσιεύθηκε στις 19 Δεκεμβρίου 2013 και μάντεψε: Όλα τους υιοθετήθηκαν!
 

Trentemøller- Moan


Σοβιετικοί επιστήμονες απαγάγουν σκυλάκο, μεταμορφώνοντας τον σε πειραματόζωο προκειμένου να ταξιδέψει στο διάστημα. Αφού περνά από τρομακτικές διαδικασίες, καταλήγει στα αστέρια με μόνη σκέψη τον άνθρωπο του. Αφιερωμένο στην αδέσποτη Laika, το πρώτο ζωντανό πλάσμα που μπήκε σε τροχιά γύρω από τη Γη στις 3 Νοεμβρίου 1957, επιβαίνοντας στον τεχνητό δορυφόρο Σπούτνικ 2.

[addthis tool=addthis_inline_follow_toolbox]


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background