Το νέο EP του Woodkid βολτάρει με 6 tracks στις γαλλικές πασαρέλες

Written by on May 16, 2019

Αν τα τελευταία χρόνια ξεροσταλιαζεις περιμένοντας σημεία ζωής του Yoann Lemoine aka Woodkid, τα νέα είναι ευχάριστα (χωρίς να εκτοξεύονται σε πανηγυρικά επίπεδα). Κι αυτό γιατί το  EP του “Woodkid For Nicolas Ghesquière – Louis Vuitton Works One” αποτελεί ένα ευφυές άλλα μάλλον αντιραδιοφωνικό μουσικό project, προορισμένο για την καμπάνια Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017, του γαλλικού οίκου μόδας Louis Vuitton.
Όπως διευκρινίζει και ο τίτλος του, είναι αποτέλεσμα συνεργασίας του Woodkid με τον artistic director της LV, Nicolas Ghesquière και χρειάστηκαν 2 χρόνια για την ολοκλήρωση του. Κυκλοφόρησε στις 7 Μαΐου του 2019 με τον πομπώδη ήχο του Woodkid, να κινείται σε αναγεννησιακά τόπια ανάμεσα σε παιδικές χορωδίες και avant garde μυστήριο. Αν με ρωτάς, η διασκευή του “Seen That Face Before” στραφταλίζει έτοιμη να την ταράξουμε στις ακροάσεις.


Για την ιστορία, το ξύλινο λατρεμένο αγόρι έχει διεκδικήσει ουκ ολίγες φορές σκηνοθετικά βραβεία μιας και η καριέρα του ως music video director, του εξασφαλίζει επιτυχώς τα προς το ζην. Στο μουσικό πεδίο, πέραν του προσωπικού του album “The Golden Age”, μετρά κάμποσα sountracks σε ταινίες και ντοκιμαντέρ, έχει συνεργαστεί με τον οίκο Dior ενώ τα κομμάτια του απογειώνουν διαφημιστικές καμπάνιες και σκηνές αγαπημένων σειρών. Πιο πρόσφατη αυτή του The Umbrella Academy με το έπικ Run Boy Run να διακτινίζει τον πιτσιρικά Aidan Gallagher σε ένα δυστοπικό κοντινό μέλλον.
ΆΞΙΟΣ!
Άκουσε ολόκληρο το EP “Woodkid For Nicolas Ghesquière – Louis Vuitton Works One” εδώ
[addthis tool=addthis_inline_follow_toolbox]

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background