Κολλήσαμε με τo τραγούδι της νέας μπάντας των Craig Walker και Phoebe Killdeer

Written by on 27 Απριλίου, 2018

Εκείνος
Τον γνωρίσαμε ως frontman των Archive, αν και μουσικά είναι ενεργός ήδη από τις αρχές της δεκαετίας του ’90 με την Indie/Rock μπάντα του, Power Of Dreams. Τέσσερα άλμπουμ μετά τους Power Of Dreams και άλλα τέσσερα μετά τους Archive, αποφασίζει να διερύνει τους μουσικούς του ορίζοντες και μετρά συνεργασίες με ωραίους τύπους όπως οι Nick Muir, Juini Booth και Bang Gang. Κυκλοφορεί ένα άλμπουμ ως Mineral, ενώ το 2017 προσφέρει τις φωνητικές του χορδές στο άλμπουμ των Booka Shade, Galvany Street.

Εκείνη
Υπήρξε μέλος των Nouvelle Vague από το 2004-2008. Το 2009, με τον κύριο από πάνω, γράφουν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στο Παρίσι μέσα σε πέντε λεπτά, το Fade Out Lines και η φήμη της εκτοξεύεται χρόνια μετά με την βοήθεια και το remix του Avener . Είχαν προηγηθεί δύο άλμπουμ με τους Short Straws και το 2016 κυκλοφορεί με τον Ole Wulfers το πρώτο τους άλμπουμ, ως Phoebe Killdeer & The Shift, ενώ έχουν ήδη στα σκαριά την επόμενη κυκλοφορία τους.

Μαζί
Ενώνουν τις δυνάμεις τους πιο σοβαρά, βαφτίζουν το σχήμα τους THEM THERE και ετοιμάζονται να κυκλοφορήσουν μέσα στο 2018 το πρώτο τους άλμπουμ με την βοήθεια των Tyler Pope (LCD Sound System), Knox Chandler (Siouxie and the Banshees, R.E.M., Cindy Lauper), Τim Gane (StereoLab), Raphael Seguinier (Shannon Wright, Rufus Wainwright) και με παραγωγό τον Victor Van Vugt (Nick Cave, P.J. Harvey, Beth Orton)

Το Βlaze είναι η πρώτη τους κυκλοφορία, και το ακούς/βλέπεις πιο κάτω.
Ένα τραγούδι, δύο οπτικές. Κάποιος που προσπαθεί να αισθανθεί χαρούμενος μακρυά από τα αγαπημένα του πρόσωπα, και κάποιος άλλος ζει την θλίψη του σκεπτόμενος τα αγαπημένα του πρόσωπα να συνεχίζουν χαρούμενα την ζωή τους μακρυά από αυτόν.

 
 

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background