Αθήνα: Ψήφισε την για κορυφαίο Ευρωπαΐκό προορισμό για το 2020

Written by on 15 Ιανουαρίου, 2020

Γιατί σε περίπτωση που δεν το έχετε παρατηρήσει, η Αθήνα τα τελευταία χρόνια έχει hype.

«Βιβλία, δίσκοι, ταινίες. Αυτά τα πράγματα είναι σημαντικά.» Τάδε έφη Rob Gordon (John Cusack) στο High Fidelity, βεβαίως. Εμείς θα συμπληρώσουμε, και ταξίδια.
Οι άνθρωποι σήμερα ταξιδεύουν περισσότερο από ποτέ και ο λόγος δεν είναι μόνο η αναψυχή. Οι έννοιες της δουλειάς γραφείου και της μόνιμης κατοικίας ανήκουν σε περασμένες δεκαετίες.
Τα Σαββατοκύριακα στην εξοχή (sic) ή στο χωριό έχουν γίνει Λονδινάκι, Ρώμη, Βουδαπέστη και για τους ξένους, η Αθήνα.
Το 2019, υποδέχθηκε περισσότερους από 6.000.000 επισκέπτες-όλο και κάτι θα πήρε το μάτι σας στο κέντρο- ανεβαίνοντας στην 43η θέση παγκοσμίως στον κατάλογο με τις χώρες με τους περισσότερους τουρίστες. Λογικό λοιπόν, να είναι η Αθήνα ανάμεσα στις πιο trendy -OK BOOMER- πόλεις της Ευρώπης για το 2020, σύμφωνα με το European Best Destinations.

Στον εν λόγω διαγωνισμό, η Αθήνα, με κρίση ή χωρίς, σπάνια έχει βρεθεί εκτός 10άδας. Το 2016 βγήκε δεύτερη, και το 2017 βρέθηκε στην τέταρτη θέση. Το 2020, η πόλη πάει για την πρωτιά και χρειάζεται την ψήφο μας.

Η ψηφοφορία ξεκινάει 15 Ιανουαρίου 2020 και θα κρατήσει μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου 2020. Μπορείς να ψηφίσεις την Αθήνα, μία φορά κάθε επτά ημέρες από την ίδια IP, οπότε έχουμε: από σπίτι, από δουλειά, από το κινητό με 4G, από το κινητό του φίλου/φίλης, της μαμάς, του μπαμπά, του Χριστού, του μπάτσου που μόλις μπήκε μέσα στο σπίτι και πάει λέγοντας.

Ψηφίζουμε την Αθήνα εδώ.

*Φωτογραφίες: Θωμάς Γραβάνης


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background