Τα καλύτερα viral για τη βδομάδα που πέρασε #36

Written by on May 24, 2019

Ιδού τι κυκλοφόρησε περισσότερο στο δικό μας το γραφείο παύλα στούδιο, την εβδομάδα τούτη (a.k.a και το viral έχει τη δεκάδα του όταν κυκλοφορεί με χάρη).


Η στιγμή που όλοι ψάχνουν να βρούν ποια είναι αυτή, η(ο;) RIAYA, που διασκευάζει Bjork για το trailer, για αυτή την Τεράστια επιστροφή. Και κυρίως πως της ήρθε (και έπεισε), τον new cristian -oh jesus-artist Mark Mc Millan, να συμμετάσχει;
 

Η στιγμή που ακούς το πιανάκι, βλέπεις την Μάγκι Σμιθ και όλο το δουλικό σε υστερία για την επίσκεψη του βασιλικού ζεύγους. Η ίδια στιγμή που όσο εσύ ετοιμάζεις τσάι και παίρνεις θέση, αυτοί ετοιμάζονται και παίρνουν θέση στα κεντρικά σινεμά.
 

Η στιγμή που- αν έχεις κουράγιο και υπομονή- μπορείς να δεις τα 180 λεπτά “όρθιας ομαδικής χειροκροτούμενης αποδοχής” της νέας ταινία του Ταραντίνο ή αλλιώς το τι περνάνε τα καημένα τα άρτιστς, όταν η κάμερα μπαίνει σχεδόν μέσα στο δόντι τους για να αποθανατίσει τη στιγμή.
 

Θα το δούμε, δεν θα το δούμε,  αν και κάποιοι θα το δούνε, τελικά, αχ βρε τιμοτέ, σαλαμέ, που έτρεξες να αγκαλιάσεις την απόριψη, κάτι μου λέει πως εδώ κάνεις οσκαρική παρουσία , αλλά δεν βαριέσαι, μην ανησυσυχείς, δεν θα το πούμε πουθενά, να εδώ μόνο μεταξύ μας.
 

Την Κυριακή Έλληνα πάρε την κατάσταση στα χέρια σου, ΠΑΡΕ ΠΟΥΛΟΠΑΡ.άταξη Ε.ξωτερικήςΠ.ολιτικής ΥΛΟ.ποίησηςΓια λεπτομέρειες δες το βιντεάκι

Gepostet von Dimitri Volonakis am Freitag, 18. September 2015

Η στιγμή που ψάχνεις να βρεις το καλύτερο (μη) πολιτικό μήνυμα. Και το βρίσκεις!
 

the indian singer

Gepostet von Poche Muzik am Samstag, 17. Juni 2017

Η στιγμή που ψάχνεις να βρεις το απόλυτο χιτ σινγκλ και τον απόλυτο χιτ αρτιστ και θενκ γκοντ τον βρίσκεις εκεί που δεν περιμένεις πως θα τον έβρισκες.
 

Ικανότητα-Πρόκληση-Αποτελεσματικότητα!

Gepostet von Σίκαλος Κώστας-υποψ. για το Δήμο Εμ.Παππά am Freitag, 17. Mai 2019

Η στιγμή που σε (με) μαγνητίζει!
 

Μάζι σου πάντα, αλλά μεταξύ μας τώρα, τα σκάτωσες!
 

Η στιγμή που θυμάσαι πως τότε υπήρχε ορχήστρα, διευθυντής, μια φωνάρα, μια ελπίδα, ένας θεός, ένα κερί, ένας λόγος, ένας σούπερ σταρ, και ένας Σωκράτης με μια κάπα ζητιάνου, καθώς το φως χέστηκε, ακούμπαγε όπου έβρισκε.  Χάσταγκ η Αθήνα που τόσο αγαπούσες φαρμάκι σου έδινε πικρό.
 

Η στιγμή που αντιλαμβάνεσαι πως αυτό είναι το τραγούδι της άνοιξης που πάει να φύγει, γι αυτό και το ξαναλέω, μη το ξεχνάς.
[addthis tool=addthis_inline_follow_toolbox]

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background