ΥΓ: Αφήνουμε εδώ το βίντεο που θα σου φτιάξει τη μέρα

Written by on March 10, 2020

Το πιο απολαυστικό βίντεο σ’ έναν πλανήτη που είναι στα κάγκελα. Όταν η ψυχραιμία δεν μας έχει φίλους, οι άνθρωποι που δεν χάνουν το χιούμορ τους(καλησπέρα Κατερίνα Βρανά) είναι οι ήρωες μας. Όπως η φανταστική Ιταλίδα γιαγιά, Rosetta που δίνει συμβουλές για τον κορονοϊό και παίζει στο ριπίτ στα γραφεία μας.

“Όλοι το παίζουν έξυπνοι και μας λένε ότι ξέρουν τα πάντα. Ακούστε τη γιαγιά, έχω επιβιώσει από τόσες επιδημίες. Πρέπει να αποφύγετε τις αγκαλιές και τα φιλιά. Λένε ότι είναι πολύ επικίνδυνο. Οπότε τι μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτό; Όταν βλέπουμε έναν φίλο ή συγγενή αντί για αγκαλιά και φιλί, θα του κλείνουμε το μάτι! Κι έτσι δεν θα ακουμπάει καθόλου ο ένας τον άλλον” λέει κάποια στιγμή στο βίντεο με τον δικό της -τόσο αστείο- τρόπο.

Ξέχνα τα μια φορά κι εναν καιρό παραμύθια. Πάτησε play και σημείωσε σε ποστ ιτ στο γραφείο, τα ψυγεία και τα μπάνια, 8 συνολικά, tips για να αντέξεις όλο αυτό που συμβαίνει στον ταλαίπωρο πλανήτη. Και κάπως έτσι, θα βάλεις έστω για λίγα λεπτά στο mute, την απίστευτη τρομολαγνεία που μάς περικυκλώνει όλη μέρα από παντού.
Δες το τώρα γιατί è più figo.

ΥΓ: Αφού κρατήσεις τις σημειώσεις σου, έλα κι από τον joinαέρα για γκρουπ θέραπι.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background