Αντέχεις λίγη ακόμα δόση από την ιστορία του Trainspotting;

Written by on October 1, 2021

Ένα Trainspotting δεν ήταν αρκετό. Ούτε και το sequel του. Οπότε τώρα, θα μάθουμε τι έγινε πριν το Choose life και τα ανελέητα κυνηγητά της γνωστής παρέας.

Σύμφωνα με τον Rober Carlyle, έχει αρχίσει να ετοιμάζεται μία spin off τηλεοπτική σειρά που θα βασίζεται στο βιβλίο του Irvine Welsh, The Blade Artist. Είναι ο ίδιος που είχε γράψει τα Trainspotting και Porno και αυτή τη φορά, μιλάει για έναν από τους κεντρικούς πρωταγωνιστές.
“Εδώ κι αρκετό καιρό, μαζί με τον Irvine συζητούσαμε με εξαιρετικούς παραγωγούς στο Λονδίνο για το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Πρόκειται για την τρελή ιστορία του χαρακτήρα που υποδύομαι (Begbie) και επικεντρώνεται αποκλειστικά σ’ αυτόν. Είναι ακόμα στο αρχικό στάδιο της παραγωγής αλλά φαίνεται πολύ ωραίο και χαίρομαι που τελικά καταφέραμε να το κάνουμε. Είναι τέλεια ιστορία.” είπε ο Carlyle στο NME.

Όσον αφορά την υπόθεση, ο Begbie, που έχει αλλάζει πλέον τρόπο ζωής, ζει με τη γυναίκα και τις δύο κόρες του του στην Καλιφόρνια και κάποια στιγμή, επιστρέφει στη Σκωτία για τον θάνατο του γιου του. Όταν η σύζυγος του, Melanie ανακαλύπτει ένα φρικτό περιστατικό, το οποίο αποδεικνύει πως ο Begbie δεν έχει αφήσει για πάντα το βίαιο παρελθόν του, ξεκινάει μία μεγάλη κατηφ΄όρα και αλλάζουν όλα.
Τα γυρίσματα γίνονται στο Los Angeles και το Εδιμβούργο, τα 6 επεισόδια θα διαρκούν μιάμιση ώρα και το πλάνο λέει πως θα προβληθεί το 2022. Όπως συμπλήρωσε ο Σκωτσέζος ηθοποιός, προσπαθούν να μείνουν πιστοί στις σελίδες του The Blade Artist και να μην ξεπεράσουν την προγραμματισμένη χρονική διάρκεια.

Σημείωσε φεύγοντας πως μετά το T2 Trainspotting (2017), είχαν πει πως θα σκέφτοναι να γίνει και τρίτη ταινία αλλά δεν μάθαμε ποτέ αν θα προχωρήσει τελικά αυτό το σχέδιο.


Reader's opinions

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background