Το soundtrack του Stranger Things είναι στην κορυφή του Spotify

Written by on January 13, 2021

Κι αυτό είναι κάτι που σίγουρα περίμενες. Αφού οι μουσικές στο Stranger Things ήταν πράγματι γαμάτες. Και εντελώς 80’s.

Την έρευνα πραγματοποίησε το OnBuy. com με τον πλέον κλασσικό τρόπο. Δεν χτύπησε πόρτα – πόρτα για να μάθει την αλήθεια αλλά στόχευσε 3.467 φανς. Και υπολόγισε τη μέση ροή των δέκα σειρών του Netflix, τις οποίες ψήφισαν ως αυτές με την καλύτερη μουσική για το 2020.

Οι αριθμοί που δεν λένε ποτέ ψέματα, αφού τέτοιοι είναι, αποκάλυψαν πως το soundtrack στο σήριαλ με την παρέα της 11, έχει φτάσει τα 87.022.122 streams. Κατά μέσο όρο και ανά τραγούδι. Η δε playlist, έχει γύρω στους 250.000 followers, έτσι γιατί μπορεί.

Το Stranger Things (εδώ μπορείς να βρεις τι θα γίνει στο S.4 ), δεν είναι όμως το μόνο που τα κατάφερε περίφημα. Δεύτερο στη λίστα είναι το 13 Reasons Why με τον εξίσου εντυπωσιακό αριθμό των 59.825.286 κατά μέσο όρο και ανά τραγούδι. Εδώ, ακολούθησε ένα μεγαλύτερο μιξάρισμα ανάμεσα σε νέα και παλιά κομμάτια, που τους “βγήκε” και τους χαρακτήρισε. Well done, όχι well done!

Τρίτο και γιατί όχι καλύτερο, το Black Mirror. Ο αριθμός 48.943.294 χαρακτηρίζει τα streams του και δίνει το στίγμα της επιτυχίας. Τα αυτοτελή, μυστηριώδη επεισόδια του, αποτέλεσαν ιδανική ευκαιρία για τις μουσικές δεκαετίες, να παρελάσουν με χάρη μπαλαρίνας και σθένος αρσιβαρίστα.

Αν αναρωτιέσαι ποιοι άλλοι κονταροχτυπήθηκαν για τη χρυσή τριάδα και έμειναν στο τσάκ έξω από αυτή, σημείωσε τις παρακάτω: Sex EducationOrange is the New BlackPeaky Blinders, The Crown και φυσικά το The Queen’s Gambit.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background