Το Raised by Wolves έχει και επίσημα δεύτερο κύκλο

Written by on December 7, 2021

Δηλαδή η στιγμή που το HBO Max, βγάζει νέο clip για το Raised by Wolves και ξέρεις πια πως η ποθητή συνέχεια δεν είναι τόσο μακριά.

Το έπος επιστημονικής φαντασίας που μας σύστησε ο Aaron Guzikowski (Prisoners, The Red Road), θα επιστρέψει το Φεβρουάριο του 2022, το οποίο και σημαίνει πως μπορείς να ακονίζεις από τώρα τα νυχάκια σου, η ώρα που θα ξανασυναντήσεις την Amanda -The Mother- Colli, δεν αργεί.

O σκηνοθέτης των φετινών The Last Duel και House of Gucci, Ridley Scott, κάθεται πλέον στην καρέκλα του εκτελεστικού παραγωγού, το ΄όραμα του όμως είναι εκεί, ακριβώς έτσι όπως οριοθετήθηκε από τις πρώτες εικόνες των δύο πρώτων επεισοδίων που σκηνοθέτησε.

Στον δεύτερο κύκλο, η Μητέρα μαζί με τον Πατέρα (Abubakar Salim) και τα έξι “παιδιά” τους μετακομίζουν στο Kepler 22 με την μυστηριώδη τροπική ζώνη, πολύ μακριά από την ξεραΐλα του πρώτου αφιλόξενου πλανήτη. Στην άθεη αυτή νέα κοινωνία το “φυσικό” παιδί της Μητέρας θα είναι το μεγάλο ερωτηματικό και ίσως η βασική απειλή για την ανθρώπινη φυλή που βλέπει τον εαυτό της να βαδίζει ολοταχώς προς την εξαφάνιση.

Ο πρώτος κύκλος της σειράς Raised by Wolves, είχε κάνει πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου 2020. Ο δεύτερος κύκλος, θα εμφανιστεί στην πλατφόρμα του HBO στις 3 Φεβρουαρίου 2022


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background