Το νέο τραγούδι του Κ.Βήτα είναι ένα ασταμάτητο πηγαινέλα κυνισμού και τρυφερότητας

Written by on February 23, 2016

Τα “Μεσάνυχτα” είναι το νέο single του Κ.Βήτα.

Και είναι κάτι σαν ζέσταμα για το νέο άλμπουμ του «Ομόνοια», το οποίο περιέχει 14 ηλεκτρονικά κομμάτια, που ηχογράφησε την περίοδο 2013-15, και θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο.

ΒΗΤΑ

Κι αν η λεξη Ομόνοια σου φέρνει στο μυαλό  πολλά και τίποτα, οι παρακάτω εικόνες,ιστορίες,σκέψεις μπορεί και να σε βοηθήσουν να βρεις το δρόμο:
“Ομόνοια – η Μεγάλη Άρκτος  κοιμάται στην άμμο. Ο απόφοιτος εισέρχεται σε έναν οραματικό κόσμο κάνοντας μια βουτιά στη πισίνα εκεί όπου όλα τα πρόσωπα στον  πάτο μοιάζουν τόσο καθαρά και αδιάφορα όπως οι προτομές των ποιητών στα γκρίζα πάρκα. Είναι το απέραντο άσπρο , μια λεπτή γραμμή που κάποιος χάραξε για να μην λησμονηθεί η ατραπός της αγάπης.Οι μαχητές των μικρών γυάλινων ταμπλό διαλύονται σαν ακρυλικά στην ισχυρή γοητεία του κακού και της ασάφειας. Μια αχτίδα χρωματίζει τη θλίψη της νεότητας που ξεθωριάζει. Υπνωτικοί δρόμοι, καθυστερημένες πτήσεις  δημιουργούν την σχηματική έννοια της Ομόνοιας  , εκεί όπου οι απαντήσεις  δεν  είναι σημαντικές αλλά το ταξίδι. Μελωδίες, λέξεις  που κολλάνε και επαναλαμβάνονται, ρυθμοί από κουτιά νοσταλγούν την εποχή που ήταν χρώματα και το αντίθετο. Η αβεβαιότητα εναλλάσσεται με τις  θερμοκρασίες και φτάνει σε μια ανεμπόδιστη μοναξιά. “

 Κ.ΒΗΤΑ’s Hood: 
Facebook
kbhta.gr
soundcloud

 

  Μαρία*Πετρίδη

 

 

 


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background