Το Licorice Pizza του Paul Thomas Anderson έχει το πρώτο του trailer

Written by on September 27, 2021

Στην νέα του ταινία Licorice Pizza, πρωταγωνιστούν οι Alana Haim, Cooper Hoffman, Bradley Cooper, Tom Waits, Sean Penn και Benny Safdie.

Τώρα αν τα δύο πρώτα ονόματα σου θυμίζουν κάτι, ας διευκρινίσουμε πως το πρώτο -πρώτο, είναι η μία από τις τρεις αδερφές HAIM. Το αγαπημένο του συγκρότημα στο οποίο έχει σκηνοθετήσει/ κινηματογραφήσει τα μισά και βάλε video clip του. Όσο για τον κύριο Hoffman, δεν θέλει δεύτερη σκέψη. Είναι ο γιος του αγαπημένου του ηθοποιού. Του Philip Seymour Hoffman.

Όσο για την ίδια την ταινία

Σύμφωνα με ό,τι καταλαβαίνεις και καταλαβαίνω, πρόκειται για μια αντερσονική ωδή πάνω στην εφηβεία. Και στην ανάγκη του να είσαι ο εαυτός σου. Με background τα αγαπημένα του 70s. Κάπου εκεί στο San Fernando Valley.

Υπάρχει και ένα τραγούδι κάπου εκεί.

Που συνοδεύει το clip. Χίλια συγνώμη στον Paul όμως και την ομάδα του μάρκετινγκ. Η χρήση του τραγουδιού σε τηλεοπτικό/ κινηματογραφικό something, η σωστή, με ένα εντελώς εξωπραγματικό τρ΄όπο δηλαδή, έχει προηγηθεί αυτού του trailer.

Η Jessica Lange ως Elsa Mars, ιδιοκτήτριας τσίρκου, στο AHS: Freak Show του Ryan Murphy, τραγουδά Bowie στο κοινό της, εντός και εκτός οθόνης, και τους (μας) στέλνει στο διάολο!

Η ταινία Licorice Pizza θα κυκλοφορήσει στις 25 Δεκεμβρίου.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background