Κάντο όπως οι ροκ σταρ!!! Το musicpreneurhub είναι το site που κάθε wannabe μουσικός πρέπει να τσεκάρει

Written by on 3 Οκτωβρίου, 2017

Ασχολείσαι με τη  μουσική  έχεις εκατοντάδες απορίες και κανέναν να σου τις λύσει; Νο πρόμπλεμ! Το musicpreneurhub.com είναι εδώ.
Το δημιούργησε ο  μουσικός Tommy Darker και πρόκειται για μία πλατφόρμα στη λογική του premium φόρουμ, όπου μία τεράστια ομάδα ειδικών της μουσικής βιομηχανίας από όλον τον κόσμο απαντά άμεσα και δωρεάν σε σχετικές ερωτήσεις.
Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να συμπληρώσεις  στην ειδική φόρμα  την ερωτήση σου π.χ  “Ηχογράφησα το πρώτο μου άλμπουμ και δεν έχω μάνατζερ, πως μπορώ να προωθήσω τη δουλειά μου χωρίς να χρειαστεί να πουλήσω το ένα μου νεφρό;” . Μέσα στις επόμενες 24-48 ώρες  *kaboom* παίρνεις την απάντηση ή τις απαντήσεις, από τους πλέον επαγγελματίες του χώρου, που σε κανονικές συνθήκες ούτε σε 100 χρόνια δεν θα μπορούσες να συναντήσεις, πόσο μάλλον να σε συμβουλεύσουν δωρεάν.Bonus info : Μία φορά το μήνα μπορείς να παρακολουθείς τα #MhubLive videos του Μusicpreneurhub όπου πετυχημένοι μουσικοί, παραγωγοί,ταργούδιστες κ.ο.κ  απαντάνε σε ερωτήσεις για το πως στο καλό τα κατάφεραν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα. 

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background