Ο Tim "τριών-σχεδόν-έξι" είναι το πιτσιρίκι εφιάλτης που δεν θα ήθελες να έχεις

Written by on November 16, 2017

Είναι ο Tim Bradbury, stand up comedian, από το Manchester και οι τηλεφωνικές φάρσες που κάνει σε ανυποψίαστους ανθρώπους έχουν γίνει viral. To κανάλι του στο youtube, μετράει ήδη χιλιάδες subscribers και πολλές από τις αναρτήσεις του εκατομμύρια views.

Τι τον κάνει όμως τόσο ξεχωριστό; Μπορεί και μιμείται με απίστευτη επιτυχία την φωνή ενός νηπίου, του Tim, “τριών-σχεδόν-έξι-χρόνων” όπως διευκρινίζει ο ίδιος στα θύματα του, το οποίο πάντα βρίσκει την ευκαιρία να αρπάξει το τηλέφωνο, ενώ η φανταστική μητέρα του (που δεν συμπαθεί ιδιαίτερα) κοιμάται, και να παραγγείλει την σχολική του στολή, να κλείσει διακοπές για αυτόν και τους φίλους στου στην λίμνη Λοχ Νες, να δηλώσει συμμετοχή στην ομάδα της Λίβερπουλ ή να κλείσει συμβόλαιο σε μεγάλη δισκογραφική εταιρεία.

Το αστείο είναι φυσικά ότι όλοι την πατάνε και προσπαθούν να μιλήσουν λογικά με το νήπιο προσπαθώντας μάταια να βγάλουν άκρη – το πολίτικαλι κορέκτνες έχει ριζώσει στην βρεττανική κουλτούρα κατά πως φαίνεται.
Χειρότερα βέβαια την πατάνε οι άνδρες συνομιλητές του γιατί, πέρα από όλα τ’άλλα, ψάχνει απεγνωσμένα τον πατέρα του ο οποίος έφυγε για τσιγάρα και δεν ξαναγύρισε ποτέ. Μοιραία λοιπόν έρχεται η ερώτηση “Are you my real dad?” και εκεί παγώνουν όλα.

Δες εδώ μερικές από τις φάρσες του:

*Και εδώ τον βλέπεις να ψάχνει απεγνωσμένα τον χαμένο πατέρα του στους δρόμους της Ισπανίας

Γιάννης Ντάρδης

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background