Τι ετοιμάζει (κιόλας) ο Λάνθιμος;

Written by on September 25, 2015

Σε συζητήσεις βρίσκονται οι Kate Winslet, Emma Stone και Olivia Colman, για να συμμετάσχουν στην καινούρια ταινία που θα σκηνοθετήσει ο Γιώργος Λάνθιμος, με τίτλο “The Favourite”. Το πολυβραβευμένο γυναικείο cast- βαρύ πυροβολικό θα μπορούσε να πει κάποιος- αποδεικνύει πως ο Λάνθιμος ύστερα φυσικά και από τις διθυραμβικές κριτικές που πήρε για το “Lobster”, έχει καθιερωθεί ως ένας από τους πιο περιζήτητους Ευρωπαίους σκηνοθέτες.

H Deborah Davis και o Tony McNamara υπογράφουν το σενάριο, το οποίο ακολουθεί τις πολιτικές μηχανορραφίες και τα παρασκήνια που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της βασιλείας της Βασίλισσας Άννας, της τελευταίας μονάρχη του Οίκου των Στιούαρτ. Η ιστορία εξελίσσεται μεταξύ του τέλους του 17ου και των πρώτων χρόνων του 18ου αιώνα. Η Colman, που έχει ήρεμα αναδειχθεί ως μια από τις πιο πετυχημένες ηθοποιούς του Ηνωμένου Βασιλείου, μετά από μια σειρά πολύ πετυχημένων συμμετοχών (Broadchurch και Τyrannosaur) θα υποδυθεί την Βασίλισσα Άννα.

Ο χαρακτήρας της Winslet θα είναι η Σάρα, της Δούκισσας του Marlborough, έμπιστη της Βασίλισσας και η Stone αναμένεται να υποδυθεί την Abigail Masham, μια φτωχή, μακρινή συγγενή της Σάρα, η οποία κερδίζει μια θέση στην αυλή της Βασίλισσας.

Όλα δείχνουν λοιπόν, πως ο Λάνθιμος έχει ανοίξει για τα καλά τα φτερά του εκτός συνόρων και δεν μπορούμε παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία.

Γιάννης Ντάρδης

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background