Ποντάρουμε όλα τα λάικζ μας στο The Ooze of Cinema

Written by on June 11, 2020

Το The Ooze of Cinema είναι η Facebook σελίδα που της χτυπάμε κάθε μέρα το κουδούνι για να μη χάσουμε κανένα νέο της.

Ανακατεύει τους ποπ κουλτουριάρηδες με την καλτ γωνιά και τα τρας μνημεία. Σκηνές κι ατάκες από ταινίες και σειρές, ελληνικοί και ξένοι στίχοι, γνωστοί χαρακτήρες και θέματα επικαιρότητας, γίνονται ένα. Και κάπως έτσι, προκαλούνται μικρές, τοσοδα, εκρήξεις στο μυαλό σου.

The Ooze of Cinema
The Ooze of Cinema

Ο αρχηγός του The Ooze of Cinema περιγράφει τη φάση του ως μία “Ιντερνετική Σέντρα Στο Τέρμα Του Ρενέ Χιγκίτα!”. Όλα τα ποστς του ξέρουν να ισορροπούν την σλανγκ καφρίλα με την όποια ποιότητα. Δίνουν τα φώτα τους για τις “πρώτες, τις οριγκινάλε” σεναριακές ιδέες, ξεκλειδώνουν διάφορα τρίβια, σοβαρεύουν για λίγες εμφανίσεις κι επιστρέφουν στη βάση τους.

The Ooze of Cinema

Και μάλλον σκέφτεσαι τώρα βλέποντας αυτά ότι έχει γεμίσει ο ντουνιάς με εξυπνάκηδες που τρέχουν να δείξουν τις γνώσεις τους στα πάντα (καλησπέρα γρήγορο ίντερνε), κάνουν αστειάκια και μιλάνε για όσα βλέπουν πρώτοι, έτσι, για να κερδίσουν μία πολύτιμη θέση στο σόσιαλ πάνθεον.

Όμως εδώ, υπάρχει μια λεπτομέρεια. Για να συνδέσεις όλα αυτά τα άσχετα πράγματα μεταξύ τους και να καταφέρεις να πάρεις τα λάικζ, τα λεφτά μας, “πάρ’τα και χαλάλι σου”, θέλει το σωστό χιούμορ και τη σωστή πολιτιστική κάβα. Κι ο μεσιέ Ooze τα έχει όλα στα συρτάρια του.

 The Ooze of Cinema

ΥΓ

Προφανώς βέβαια και η κερκίδα της σελίδας, δεν πάει πίσω. Οι χουλιγκάνοι του μπαίνουν στον αγώνα και σχολιάζουν όλα τα ποστς δίνοντας πάσες για όβερντοουζ ωραίας τρέλας. Ραντεβού στην Ooze πίστα!

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background