Οι Tango With Lions έχουν νέο άλμπουμ και πολύ χαίρομαστε γι'αυτό

Written by on January 9, 2018

Η Kat (Κατερίνα Παπαχρήστου) επιστρέφει με τους Tango With Lions μετά από πέντε χρόνια δισκογραφικής απουσίας και  με τα προηγούμενα δύο albums τους –“Verba Time” (2010), “A Long Walk” (2013) να έχουν δημιουργήσει ένα πιστό κοινό τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό- που υπομονετικά περίμενε τη στιγμή μιας καινούριας παράξενης ζάλης.
Το  νέο τους album, “The Light”, θα είναι η πρώτη κυκλοφορία της Inner Ear για το 2018 και σίγουρα μία από αυτές που θα μας κάνουν να χαμογελάσουμε τρυφερά.

Το “The Light” ψαχουλεύει το φως στο σκοτάδι. Εννέα ιστορίες εσωτερικής αναζήτησης, αποχωρισμού, απολαύσεων, αποδόμησης, κινητροδοτούν πότε το μηδενισμό, πότε την υπερβολική αισιοδοξία για να καταλήξουν στην παραδοχή πως το σκοτάδι και το φως μπορούν (και) να συνυπάρχουν. Αυτή η πολεμική συνύπαρξη αποτελεί το νήμα που ενώνει τα τραγούδια του The Light τόσο στιχουργικά όσο και μουσικά. Εννέα τραγούδια διαφορετικά σε ύφος που όμως μοιράζονται εικόνες, αναμνήσεις, λέξεις.

*Το  “The Light” κυκλοφορεί σε LP, CD και Digital στις 19 Ιανουαρίου ενώ είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελία  εδώ .
**Το Σάββατο, 3 Φεβρουαρίου  οι Tango with Lions θα γιορτάσουν την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ με ένα Live (και party) στο ΑΝclub

 


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background