Τα Κουνέλια του David Lynch επιστρέφουν ακριβώς όπως τα θυμόμαστε

Written by on June 10, 2020

Ο David Lynch μοιράζεται από τις 9.10, το πρώτο επεισόδιο της απόκοσμης διαδικτυακής σειράς Rabbits, της δεκαετίας του ’00, στη σελίδα του στο You Tube.

Οι κουνελάνθρωποι του σκηνοθέτη που όλοι θα θέλαμε, να κάνουμε μια μεγάλη βόλτα στο μυαλό του, είναι και πάλι εδώ. Ως μια ακόμη κουκκίδα στην συνεχιζόμενη πορεία αποκαλύψεων από το David Lynch Theater. Και εν μέσω μάλιστα μετα(;)κορωνοϊκής περιόδου.

Κατάλαβες; Όχι! Λογικό. Ίσως δεν θυμάσαι.

Ότι ήταν 2002 όταν κούνησαν για πρώτη φορά, τα μεγάλα τους αυτιά στο web της εποχής.

Τα χειροκροτήματα κονσέρβα -απευθείας αναφορά στις sitcom κωμωδίες της αμερικανικής τι βι- όμως, θα σε (με, μας) επαναφέρουν στη τάξη. Ό,τι γίνεται σε αυτό το ντεμοντέ σαλόνι, θα μείνει στο ντεμοντέ σαλόνι, σταμάτα να ανησυχείς. Και πρόσεχε τις λέξεις που πέφτουν σαν αστεράκια από σκοτεινό ουρανό. Μπορεί να πέσει κάποιο από αυτά και στο κεφάλι σου.

Στο 15λεπτο αυτό επεισόδιο (θεωρητικά θα ακολουθήσουν και τα άλλα επτά), εμφανίζονται οι Scott Coffey, Laura Elena Harring και Naomi Watts, οι οποίοι επίσης συμπρωταγωνιστούσαν και στην ταινία του Lynch, Mulholland Drive, το 2001.

Η παραγωγή για τα Κουνέλια πραγματοποιήθηκε εξ’ ολοκλήρου στον σπιτικό κήπο του σκηνοθέτη στο Hollywood Hills, όπου και κατασκευάστηκε το σετ. Τη σειρά έντυσε με τη μουσική του ο σταθερός του συνεργάτης- συνθέτης, Angelo Badalamenti.
Έως τώρα, το Rabbits μπορούσες να το βρεις σε DVD στη σειρά Lime Green Set των φιλμ του σκηνοθέτη.

Και αν όλο αυτό σου φαίνεται κάπως άσχετη κουνελοκατάσταση, δες πως το πήραν και πως το μετέφρασαν και οι νεολαίοι The 1975, το έτος 2016, για τις ανάγκες των γυρισμάτων του Somebody Else.

ΥΓ:

  • Μετατρέποντας τον εαυτό του στο πιο lockdown παράδοξο των ημερών, ο David Lynch ετοιμάζει για εμάς και μια σειρά από κλιπάκια κάτω από τον ευφάνταστο τίτλο: What Is David Working on Today?. Εδώ μπορείς να πάρεις μια ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει στο μυαλό του. Λέμε τώρα!
  • Και δεν σταματά φυσικά σε αυτό αλλά προχωρά και σε τακτικά δελτία καιρού. Γιατί αυτός ξέρει πριν από όλους, για όλους.

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background