Τα καλύτερα viral για την εβδομάδα που πέρασε #37

Written by on June 26, 2020

Ιδού τι κυκλοφόρησε περισσότερο στο δικό μας το γραφείο παύλα στούδιο, την εβδομάδα τούτη (a.k.a και το viral έχει τη δεκάδα του όταν κυκλοφορεί με χάρη).

Είναι αυτά που ξεχωρίσαμε και καταχωρήσαμε στις λίστες με τα μεγάλα χαμόγελα. Είναι αυτές οι χαριτωμένες στιγμές μέσα στην εβδομάδα που το απλόχερο μειδίαμα “στοιχειώνει” την καθημερινότητα, αυτές οι αστείες στιγμές που τα πληκτρολόγια παίρνουν φωτιά αφού ως γνωστό δύο γελάνε καλύτερα από ένα.

Χιλιάδες ερωτήσεις, απάντηση καμία. Δεν χρειάζεται!

Κάπως έτσι, αυτά, τι να σας πω εγώ, Κίνο έπαιζα, όχι viral

Έλα να κάνουμε πλιτς πλιτς

Πόσο βαθύ ΠΑΣΟΚ είσαι;

Σεξ πριν το γάμο; Για να ακούσουμε τι έχουν να μας πουν αι δύο αδελφαί

Πολύ φίλη, η φίλη. Η ξαπλωμένη, κυρίως

Πολύ φίλη κι αυτή η ξαπλωμένη επίσης

Όλα αυτά συμβαίνουν πριν να του φάει τις κότες η αλεπού (όχι η ξαπλωμένη από πάνω, η άλλη, η Ελληνίδα)

Σήμερα στο κομμωτήριο, η Σούλα είχε νεύρα

Και λίγο Άντονι για να πάει καλά ο ανάδρομος


ΥΣ.

Ως viral video χαρακτηρίζεται ένα βίντεο το οποίο γίνεται δημοφιλές (κυρίως) μέσω διαδικτυακής διαμοίρασης (internet sharing), συνήθως μέσω ιστοσελίδων φιλοξενίας βίντεο,μέσων κοινωνικής δικτύωσης και μηνυμάτων ηλεκτρικού ταχυδρομείου (email). Τα βίντεο χαρακτηρίζονται κυρίως από χιουμοριστικό περιεχόμενο.

Ο όρος προέρχεται από την αγγλική λέξη viral, η οποία σημαίνει κυριολεκτικά “ιικός, αυτός που έχει σχέση με ιό”. Στην αγγλική γλώσσα η έκφραση “to go viral” έχει την έννοια του γίνομαι με αστραπιαία ταχύτητα γνωστός (σύγκρινε και με το “εξαπλώνομαι σαν ασθένεια” της ελληνικής), έννοια από στην οποία αντιστοιχίζεται η χρήση του όρου στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background