Τα BAFTA TV Awards 2021 μίλησαν. Και εμείς τα ακούσαμε!

Written by on June 7, 2021

Ι May Destroy You, Small Axe, Normal People, This Country, οι άξιοι και τυχεροί της μεγάλης βραδιάς των BAFTA TV Awards για φέτος.

Τα φετινά τηλεοπτικά Bafta ήρθαν για να διορθώσουν τις αδικίες μιας ολόκληρης χρονιάς, στις παγκόσμιες βραβεύσεις που προηγήθηκαν.

Και το έκαναν!

Η Michaela Coel του δοξασμένου I may destroy you, πήρε επιτέλους σε κάποια σημαντική διοργάνωση το βραβείο που της άξιζε. Για την καλύτερη μίνι σειρά της χρονιάς (όπως και αυτό για τον Α’ Γυναικείο). Και φυσικά, μίλησε συγκινητικά και ξεκάθαρα για την ανάγκη του να είσαι και να νιώθεις ασφαλής. Στον χώρο της εργασίας σου (αξέχαστη η αντίδραση της Jane Foda από την απουσία της στις λίστες με τα καλύτερα στα τελευταία τηλεοπτικά “events”).

Ο Paul Mescal το ίδιο. Όταν τα Golden Globes έκλειναν τα μάτια τους μπροστά στην κοφτερή σαν ξυράφι, ερμηνεία του, στο Normal People, ο κόσμος όλος έτριβε τα μάτια του μπροστά στο αδιανόητο. Περιμένοντας, μια τέτοια ευκαιρία, για να αφήσει τα χαμόγελα να ξεσπάσουν στο πρόσωπο του.

Και βεβαίως μια -επιτέλους- αναγνώριση για αυτό το μουτράκι. Και το τεράστιο κωμικό ταλέντο, που ξεχύθηκε από την Aimee Lou, στο Sex Education.

Γενικώς το χαρήκαμε!

Ο Richard Ayoade (του απίθανου The IT Crowd) για δεύτερη συνεχόμενη φορά, στάθηκε υπέροχα (και φλεγματικά αστεία) στο ύψος της παρουσίασης για το BBC One. Και όσο κι αν ακούγεται περίεργο και υπερβολικό, καλό θα ήταν κάθε James Corden να έριχνε μια ματιά εδώ. Μόνο για να έβλεπε πως παίζεται χωρίς πολλά-πολλά, η σωστή μπαλίτσα.

Στα (περισσότερα) συν της βραδιάς, η αναγνώριση του Small Axe μέσα από την ερμηνεία του Malachi Kirby (Καλύτερος A’ Aντρικός). Το βραβείο για καλύτερη αντρική παρουσία στον Charlie Cooper του This Country. Και το “ένα τραγούδι πέρασα να πω και εγώ” του Olly Alexander, που σχεδόν σίγουρα θα δούμε του χρόνου στην λίστα των ερμηνειών, με το It’ s a sin.

  • Μπορείς να δεις εδώ τη λίστα με όλους τους υποψήφιους και τους νικητές.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background