Τα αγαπημένα χριστουγεννιάτικα τραγούδια των σκύλων

Written by on December 20, 2021

Η οργάνωση Guide Dogs UK έκανε μια έρευνα σε 1.000 ιδιοκτήτες σκύλων για τα αγαπημένα τραγούδια των τετράποδων συγκατοίκων τους και όχι, δεν θα γλιτώσουμε ποτέ από τους γνωστο΄υς θαμώνες.

Το μεγαλύτερο σουξέ στις μουσούδες είχαν τρεις σταθερές αξίες στις εορταστικές playlists. Πρώτο βγήκε το Last Christmas των Wham με ποσοστό 10% , δεύτερο το Jingle Bells (9%) και τρίτο, το All I want for Christmas is you (6%) της Mariah Carey. Ακολούθησαν τα Driving Home for Christmas του Chris Rea, It’s Beginning to Look a Lot Like Christmas του Michael Bublé και A Wonderful Christmas Time του Paul McCartney.
Επίσης, το 90% των σκύλων αγαπά τη μουσική γενικά ό,τι εποχή και να έχουμε. Τα κάνει πιο δραστήρια σε ποσοστό 23%, τα βοηθάει να κοιμηθούν (11%) και το ένα τέταρτο των συμμετεχόντων απάντησε πως όταν τα κατοικίδια τους ακούν κάποια μελωδία, είναι πιο ήρεμα και νιώθουν πιο άνετα σε οποιοδήποτε χώρο.

σκύλων

“Αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι ένα βήμα αλλαγής για τους σκύλους που γεννήθηκαν κατά τη διάρκεια του lockdown. Τα σπίτια θα είναι πιθανότατα πιο πολυσύχναστα από το σύνηθες και η καθημερινότητα πολλών σκύλων θα αλλάξει. Η μουσική συχνά χρησιμοποιείται για να τους ηρεμήσει σε στιγμές αλλαγής και άγχους, οπότε θα παίξει βασικό ρόλο και τα Χριστούγεννα”,  δήλωσε η Έλεν Γουάιτσαϊντ, επικεφαλής επιστημονική σύμβουλος στο Guide Dogs UK.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background