Το Summer Camp Δημιουργικής Γραφής για παιδιά στο Faro, εμπνέεται από τις ιστορίες του Lewis Carroll και τις μικρές μαύρες τρύπες του Stephen Hawking

Written by on 7 Ιουνίου, 2018

Σε αυτό το πενθήμερο πικνίκ ξεκλέβουμε χρόνο από το Χρόνο, δοκιμάζουμε διαφορετικά καπέλα, αναποδογυρίζουμε τσαγιέρες, τρυπώνουμε σε κουνελότρυπες και παραμένουμε αγκυροβολημένοι στον εαυτό μας. Μαθαίνουμε για τους αφηγηματικούς χρόνους, τις πολλαπλές οπτικές αλλά και για εκείνο το χαμηλόφωνο ημίψηλο που δεν ξεχνάει να μας θυμίζει ποιοί είμαστε, γιατί γράφουμε και πώς φτάσαμε ως εδώ. Γινόμαστε παραμυθάδες, γυρολόγοι και στήνουμε ένα γλέντι πλεγμένο από ιστορίες. Και δικές μας και των άλλων.
Το Εργαστήριο Δημιουργικής Γραφής βασίζεται στην αρχή ότι ο κάθε ένας από εμάς είναι εν δυνάμει συγγραφέας. Αν κάποιος μπορεί να αφηγηθεί μια ιστορία, τότε σίγουρα μπορεί και να τη γράψει. Στόχος μας είναι να πείσουμε τα παιδιά ότι εφ’ όσον σκέφτονται κάτι με το μυαλό τους, τότε σίγουρα μπορούν και να το γράψουν με το χέρι τους!
Kατά τη διάρκεια του camp οι μίνι-συγγραφείς θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν γευστικές μπισκοτολιχουδιές και δροσερούς υγιεινούς χυμούς.

INFO

Summer Camp Δημιουργικής Γραφής για παιδιά
ΤΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΕΛΟΚΑΠΕΛΑ
Ηλικίες: Γ’-ΣΤ’ Δημοτικού (8-12 ετών) Διάρκεια camp: πέντε τρίωρες συναντήσεις (σύνολο 15 ώρες)
Τοποθεσία: FARO, Έβρου 14, 115 27 (απέναντι από την πλατεία Μαβίλη)
Ημερομηνίες camp: 18 – 22 Ιουνίου 2018
Ώρες: 09.30 – 12.30
Κόστος συμμετοχής:
100€ (+24% ΦΠΑ)
Έκπτωση 10€ στο 2ο αδερφάκι
Τελική Ημερομηνία Δήλωσης Συμμετοχής: Παρασκευή 8 Ιουνίου


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background