Ο Sufjan Stevens και το τέρας της λίμνης Wallowa

Written by on October 16, 2017

O Sufjan Stevens επιστρέφει στις 24 Νοεμβρίου με το νέο του άλμπουμ “The Greatest Gift – Mixtape (Outtakes, Remixes & Demos from Carrie & Lowell). Εντάξει, δεν το λες και εντελώς καινούριο μιας και ουσιαστικά πρόκειται για ένα άλμπουμ που συνοδεύει την τελευταία του κυκλοφορία “Carrie & Lowell” του 2015.
Θα αποτελείται από ντέμο ηχογραφήσεις, remixes από τον ίδιο, αλλά και από τους Doveman, Helado Negro και James McAlister σε κομμάτια που ακούσαμε στο Carrie & Lowell καθώς επίσης  και από τέσσερα ακυκλοφόρητα κομμάτια εκείνης της περιόδου, με προπομπό το “Wallowa Lake Monster” το οποίο μόλις βγήκε στη δημοσιότητα και μπορείς να ακούσεις εδώ :

Όπως και με τα υπόλοιπα κομμάτια του Carrie & Lowell, στο “Wallowa Lake Monster” βρίσκουμε τον Sufjan να επιστρέφει στην προβληματική σχέση που είχε με την μητέρα του και τους εσωτερικούς δαίμονες που την στοίχειωναν : “But have you heard the story of my mother’s fate? She left us in Detroit in the rain with a pillow case…” τραγουδάει με τη συνοδεία μιας σπαρακτικής ακουστικής κιθάρας και αιθέριων γυναικείων φωνητικών.

Συμβουλή: ακούς με ακουστικά και αφήνεσαι να παρασυρθείς ακούσια στον κόσμο του.

Γιάννης Ντάρδης


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background