Στους δύο τελικά χωρεί και… τρίτη: H πιο hot φαντασίωση των ανδρών, στην Γερμανία έστω, είναι καθημερινότητα!

Written by on 14 Μαΐου, 2018

Στο κρεβάτι με δύο γυναίκες. Πρόκειται για ένα όνειρο που κάποιοι στη Γερμανία το έχουν κάνει πραγματικότητα, σύμφωνα με την «Bild». Για την ακρίβεια, σε ποσοστό 14,8% των ανδρών! 
Η γερμανική εφημερίδα έκανε τη σχετική έρευνα, με το συγκεκριμένο ποσοστό να μην αφήνει περιθώρια για άλλες (παρ)ερμηνείες. Σχεδόν 15% των ανδρών εκεί, το έχει βιώσει: εκείνος, εκείνη και εκείνη. Παλιοτυχεράκηδες…

 

Μάλιστα, η «Bild» δίνει και συμβουλές, παρουσιάζοντας τα μυστικά
για ένα πετυχημένο «τρίο».

1. Ο άνδρας δεν πρέπει να έχει υψηλές προσδοκίες Με λίγα λόγια, εάν πάνε όλα καλά -χωρίς κόντρες, ζήλιες, ανταγωνισμό- ας χαμογελάσει, μόλις έχει βιώσει την απόλυτη εμπειρία. Μπορεί, όμως, κάτι από όλα αυτά να μη λειτουργήσει και η συνεύρεση να οδηγηθεί σε καταστροφή.

2. Ποιος είναι κατάλληλος για «τρίο»; Το εν λόγω θέμα απαιτεί ιδιαίτερη ευαισθησία. Καλά εσύ, μεγάλε, θέλεις και τη φίλη της. Η φίλη σου, όμως, τι λέει για αυτό;

3. Ποιος θα είναι το τρίτο πρόσωπο; Η γερμανική εφημερίδα δεν το πολυαναλύει και είναι κάθετη: το τρίτο πρόσωπο ΔΕΝ θα πρέπει να είναι η καλύτερη φίλη του ζευγαριού ή κάποια συνάδελφος. Μια φιλία μπορεί να καταστραφεί ή άντε να την κοιτάξεις στα μάτια την επόμενη ημέρα, στο γραφείο.

4. Eαν η σχέση σας είναι στο ξεκίνημα, ίσως λέω ίσως, η αγαπημένη σας να θεωρήσει ότι δεν σας είναι αρκετή, πως δεν σας καλύπτει όσο θα το ήθελε. Υπομονή, λοιπόν, μέχρι να έρθουν οι κατάλληλες συνθήκες. Να ωριμάσουν.

5. Καλλιστεία #not. Η άλλη κυρία που θέλετε να φέρετε στο κρεβάτι σας πρέπει να μην είναι -αντικειμενικά- πιο ωραία από την αγαπημένη σας. Το γιατί, το αντιλαμβάνεστε.

Αυτές ήταν οι συμβουλές. Στην περίπτωση, λοιπόν, κατά την οποία σκέφτεστε κάτι τέτοιο, καλή τύχη! 

Αλέξης Μαντάς


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background