Στο νέο clip των Foo Fighters, τους κάνει προπόνηση ο Jason Sudeikis

Written by on November 19, 2021

Ή αλλιώς, δες το Love Dies Young των Foo Fighters για να καταλάβεις πώς η εικόνα καμιά φορά υπερισχύει της μουσικής.

Η ιστορία θέλει τον πρωταγωνιστή της κωμικής σειράς Ted Lasso, να αλλάζει επαγγελματική κατεύθυνση, να αφήνει το ποδόσφαιρο και να καταπιάνεται με τη συγχρονισμένη κολύμβηση.

Αιτία; Ο Dave Grohl στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ένα εύθυμο σενάριο και μια σειρά από «χειροποίητα» εφέ, απίθανου κάλλους. Τα κάπως “άγαρμπα” πρόσωπα των Foo Fighters πάνω στα σώματα των κολυμβητριών, θυμίζουν τις χαρτοκοπτικές ενδύσεις στις πίσω σελίδες σε παλιά κοριτσίστικά περιοδικά. Και αυτό είναι κάτι που και να το θες, δύσκολα το πετυχαίνεις. Βαθύ χειροκρότημα!

Φυσικά στο πέρα από τα συνηθισμένα σεναριακό καμβά, ξεχωρίζουν οι χορευτικές φιγούρες του Sudeikis, η αλλόκοτη περούκα στο κεφάλι του και το “κοπρανολογικό” the end στα πλαίσια μιας ανατρεπτικής διάθεσης άνευ λόγου και αιτίας. Τα παιδιά όμως είναι ροκ και γι’ αυτό μάλλον ό,τι θέλουν κάνουν.

Αν είσαι στην Αγγλία τον Ιούνιο, έχε κάτα νου ότι ξεκινούν εκεί περιοδεία. Και αν δεν καίγεσαι γι’ αυτούς, μπορεί να καίγεσαι για τους St. Vincent, Courtney Bernett και Shame που θα τους συνοδεύουν.

*Το Love Dies Young εμπεριέχεται στο 10ο στούντιο άλμπουμ του συγκροτήματος «Medicine At Midnight που κυκλοφόρησε στις αρχές της χρονιάς.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background