Star Quality: Τα ζώδια της εβδομάδας από τη Μυρσίνη Φαρμάκη (25.2- 3.3.2019)

Written by on 25 Φεβρουαρίου, 2019

Τα Ζώδια της Εβδομάδας
25. 2. 2019- 3.3.2019

Κριός: Αυτή ή εβδομάδα θα είναι έξτρα παραγωγική για εσένα αγαπητέ Κριέ με πιο δυνατή ημέρα για επαφές,συναντήσεις και σημαντικές συζητήσεις την Τετάρτη  27/2. Σε άλλα καλά νέα, η ‘Ανοιξη που πλησιάζει ελαφραίνει σιγά σιγά τη διάθεσή σου κι νιώθεις σαν να ξυπνάς από χειμερία νάρκη, ξεκούραστος και έτοιμος για νέες περιπέτειες. Το νου σου όμως! Την άλλη εβδομάδα ο Ερμής γυρίζει ανάδρομος για αυτό προσπάθησε να κλείσεις γραφειοκρατικές εκκρεμότητες ή υπογραφές συμβολαίων πριν τις 5/3.
Συμβουλή  της εβδομάδας: Τάραξε λίγο τη ρουτίνα σου.

 Ταύρος: Αυτή η εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα για σένα αγαπητέ Ταύρε και επειδή αυτό που χρειάζεσαι αυτή την εποχή  είναι περισσσότερο χρόνο με τον εαυτό σου, θα σου πρότεινα να εκμεταλλευτείς αυτή την ηρεμία ώστε να μελετήσεις λίγο πιο συγκεντρωμένος τα ταχύρρυθμα μαθήματα ζωής που σου παραδίδει ο Κρόνος. Μια γενναιόδωρη ανταμοιβή είναι πιθανό να σε εκπλήξει ευχάριστα το Σάββατο 2/3.
Συμβουλή της εβδομάδας: Αν κάτι δεν τραβάει, μην το ζορίζεις.

 
Δίδυμοι: Αγαπητέ δίδυμε, αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να σε πιάσει μία λαιτ εσωτερική γκρίνια κι ένα ποιός είμαι εγώ και πού πάω. Μην αφήσεις πολύ χώρο σε αυτές τις σκέψεις γιατί θα σε πάρει απο κάτω και δεν υπάρχει λόγος. Αν ψάχνεις για δουλειά (ή για δεύτερη δουλειά) κανόνισε συνεντευξεις, συναντήσεις ή έστω μια πρώτη επαφή την Τετάρτη 27/2 που όλα θα εινααι με το μέρος σου. Στο μόνο που θα χρειστείς μεγαλύτερη προσοχή είναι θέματα επικοινωνίας και κυρίως με το εξωτερικό αλλά και οικονομικές συμφωνίες.
Συμβουλή της εβδομάδας: Πες περισσότερα Ναι.
 
Καρκίνος: Η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου θα κυλήσει αρμονικά για εσένα αγαπητέ Καρκίνε.Μια ιστορία από το παρελθόν ή ενας κύκλος που θεωρούσες πως είχε κλείσει για πάντα σου δινεί και πάλι χαρά και νέο κίνητρο. Η διάθεση σου φτιάχνει απο τις 27/2 και μετά και μία περίοδος εξωστρέφειας, κοινωνικότητας, τόλμης και γοητείας ξεκινάει για εσένα και θα έχει αρκετά μεγάλη διάρκεια.Το μυαλό σου ταξιδεύει (ως συνήθως) αλλά πλεον νιώθεις επιτακτική την αναγκη να ταξιδέψει και το σώμα σου.
Συμβουλή της εβδομάδας:Κλείσε ταξιδάκι.
 
Λέων:Αγαπητό Λιοντάρι, σε θέλω ψύχραιμο γιατί αυτήν την εβδομάδα δεν θα είσαι το κέντρο το κόσμου όπως έχεις συνηθίσει, ούτε καν του δικού σου.Μην σκας όλα επιστρέφουν στη θέση τους την επόμενη εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Παρ’όλα αυτά, θα έχεις τα τυχερά σου και κυρίως στα επαγγελματικά με μία θετική εξέλιξη,αναγνώριση της συμβολής σου σε ένα πρότζεκτ ή ακόμα και αύξηση ή μπονους. Στα ερωτικά, κάποιες μικροεντάσεις,σκηνές ζηλοτυπίας ή λόγια τρίτων που φτάνουν στα αυτιά σου σε κάνουν να μουτρώσεις ή ακομα και να μιλήσεις απότομα. Η καλυτερη μέρα και νύχτα αυτής της εβδομάδας είναι η Τετάρτη 27/2
Συμβουλή της εβδομαδας: Βγάλ’το απο μέσα σου.
 
Παρθένος: Κάτι καλό σου  φέρνει η τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου φίλε Παρθένε. Μια νέα γννωριμία; Μία επαγγελματική πρόταση; Ένα μπουκέτο λουλούδια; Κάτι από αυτά είναι στο δρόμο και πιθανόν να φτάσει στην πόρτα σου στις 27/2. Ενας καινούριος άνθρωπος προσπαθεί να μπει στη ζωή σου με καλές προθέσεις. Μην είσαι καχύποπτος και δώσε του χώρο να σου τις δείξει.
Οικογενειακά καυγαδάκια ίσως με γονείς ή συγγενείς είναι πιθανό να ταράξουν την ησυχία σου.
Συμβουλή της εβδομάδας: Εκφράσου με προσοχή και βάλε όρια.
 
Ζυγός: Αυτή την εβδομάδα ,ο Άρης με τον Ηλιο σου χτυπάνε καμπανάκι σε θέματα υγείας, φυσικής κστάστασης και διατροφής. Δεν φροντίζεις τον εαυτό σου όσο θα ήθελες και αυτή η σκέψη σε βασανίζει διαρκώς. Τώρα είναι μία καλή ευκαιρία να ασχοληθείς σοβαρά με αυτό το θέμα αλλά και να κλείσεις εκκρεμότητες απο το παρελθόν. Η ανάγκη σου για αγκαλιές και τρυφεράδα θολώνει ελαφρώς την κρίση σου και μπορεί να σε βάλει σε μπελάδες
Συμβουλή της εβδομάδας: Προσοχή στις παγίδες.
 
Σκορπιός: Μήπως τρώγεσαι λίγο με τα ρούχα σου και βλέπεις προβλήματα εκεί που δεν υπάρχουν; Το τελευταίο διάστημα μια διαρκής ανησυχία έχει κουράσει τόσο εσένα όσο και τους γύρω σου. Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε να εστιάσεις σε ό,τι θετικό σε περιβάλει. Άλλαξε διαδρομή όχι όμως και κατεύθυνση. Επίσης να έχεις τον νου σου στο τηλέφωνο ή τα μειλ σου γιατί έρχονται καλά νέα την Τετάρτη 27/2
Συμβουλή της εβδομαδας: Περιόρισε τις αυτοκαταστροφικές σου τάσεις.
 
Τοξότης:Λογικά δεν εχεις κανένα παράπονο απο τον Φεβρουάριο και για την ακρίβεια θα ήθελες να κρατήσει λίγο ακόμα. Επειδή αυτό δεν γίνεται, φρόντισε να εκμεταλευτείς τη φόρα που σου έδωσε αυτός ο μήνας για να μη σε σταματήσουν οι ενδεχόμενες αναποδιές ή καθυστερήσεις που πιθανόν να έρθουν απο τις 5 Μαρτίου και μετά. Ως τότε φρόντισε να απεμπλακείς  απο ιστορίες και καταστάσεις του παρελθόντος.
Συμβουλή της εβδομάδας: Κατάστρωσε σχέδιο δράσης.
 
Αιγόκερως: Εχεις πέσει σε βαθιά περισυλλογή και είσαι αποφασισμένος αυτή τη φορά να ξεμπερδέψεις μια και καλή με ανθρώπους και σχέσεις που σε έχουν ξεζουμίσει χωρίς να σου προσφέρουν το παραμικρό. Ως τις 28/2, με την Αφροδίτη σύμμαχο στα ερωτικά σου είναι πιθανό να ζήσεις  ένα άκρως ρομαντικό λαβ στορυ απο το πουθενά. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να είναι κάποιος/α απο το φιλικό σου περιβάλλον που ξαφνικά θα δεις με άλλο μάτι.
Συμβουλή της εβδομάδας: Ανανεώσου!
 
Υδροχόος:Η εβδομάδα ξεκινάει με γκάζια για εσένα φίλε Υδροχόε. Συναντήσεις, συζητήσεις για πιθανές συνεργασίες, αγοραπωλησίες θα έχει το πρόγραμμα για εσένα ως την Παρασκευή 1/3.Μετά με την έλευση της Αφροδίτης το σκηνικό αλλάζει, τα πουλάκια κελαϊδούν και το καρδουλίνι γίνεται το αγαπημένο σου σύμβολο. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να ξεφύγεις αλλά δεν πειράζει δεν θα είναι για πολύ.
Συμβουλή της εβδομάδας: Δεν πέθανε κανείς απο έρωτα.
 
Ιχθείς: Ενα πρόσωπο, μία ιδέα ή μια σκέψη σε έχουν ξεσηκώσει για τα καλά. Αυτή την εβδομάδα με τον Ηλιο στον Αρη στις 28/2 είναι πιθανό να ξυπνήσεις αλλιώς.Μια σχέση,μία συνεργασία ή οι όροι μιας συμφωνίας που δεν σε ικανοποιούν απαιτούν την προσοχή σου.Βάλε τώρα τα δυνατά σου γιατί απο την Παρασκευή 1/3 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο μπαίνεις σε φάση Ζεν και καλό θα ήταν να μην ασχοληθείς με τίποτα άλλο εκτός από την προσωπική σου ηρεμία και εξέλιξη.
Συμβουλή της εβδομάδας: Σκέψου το επόμενο βήμα.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background