Είναι η spitomeni το καραντινοπροφίλ που θέλαμε στο instagram; Ε, ναι.

Written by on April 2, 2020

Είναι η spitomeni το καραντινοπροφίλ που θέλαμε στο instagram; Φωνάζουμε ένα μεγάλο ναι και πατάμε το ριπίτ αβασάνιστα.
Και γενικά αλλά ειδικά στα δύσκολα, οι άνθρωποι που σε κάνουν να γελάς, επιβάλλεται να είναι συγκάτοικοι σου 24/7. Οπότε αυτή την κορονοπερίοδο που ο εγκλεισμός μάς έχει σπάσει τα κοντέρ της αντοχής, το τελευταίο που χρειάζεσαι είναι influencers που διαφημίζουν την ασθένεια τους σαν giveaway και υπενθυμίζουν ότι η βλακεία είναι κατσαρίδα, η οποία θα αντέξει όσα δαχτυλάκια και να κουνήσει ο Thanos.

Στο θέμα μας. Η Μαρί ντε Φλερ είναι σεσημασμένη μορφή του πολύπαθου ελληνικού θεάτρου αφού κρύβεται πίσω από παραγωγές που σίγουρα έχεις δει(ή θα ήθελες να έχεις δει), αποθεώνει το τρας απ΄όπου κι αν προέρχεται κι έχει αυτό το αγαπημένο, κυνικό χιούμορ.
Αυτό που έλειπε έως τώρα, είναι τα καραντινιέρικα της βίντεο. Το alter ego της, η spitomeni με την αδιανόητη γκαρνταρόμπα, αφού ξεκίνησε να λέει τον πόνο της στις γάτες στους facebook φίλους, της σε απευθείας σύνδεση από το μπάνιο της, τώρα επιτέλους, απέκτησε instaσπιτι.

Μπορούμε να είμαστε kinky τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας (#μενουμε_ερωτικοι); Είμαστε αγρότισσες μόνες ψάχνουν ενώ η Λαίδη Άντζελα λαλάει στα μεγάφωνα (#μενουμε_σπιτι με_κλειστα_παραθυρα); Υπάρχει τρόπος να κάνουμε γυμναστική με μια σεξουλιάρικη εσάνς (#μενουμε_φιτ); Και γιατί κάποιοι, διαβάζετε τόσο πολύ επιτέλους (#μενουμε_σε_επαφη);

Έχει όλες τις απαντήσεις στα κρίσιμα ερωτήματα που ταλανίζουν το έγκλειστο μυαλό;, Ναι, λίγο πιο κάτω, πρώτη πόρτα αριστερά.

#λαλημενουμεσπιτι που λέει και μια φίλη μας


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background