Το Spinster της Ικτίνου «γράφει» Summer Closing και ανεβάζει το volume την Παρασκευή 13 Ιουλίου σε ένα πάρτι έτοιμο να μπει στα best of της χρονιάς!

Written by on July 12, 2018

«Η πιο επεισοδιακή χρονιά του Spinster φτάνει στο τέλος της» γράφει η Μυρτώ, το κορίτσι που κρύβεται πίσω από την επιτυχία της «Γεροντοκόρης» στη σελίδα της στο φου μπου.  Και συνεχίζει: «Γεμάτο με πάρτι , γάμους, πάρτι στο καπάκι, χωρισμούς, κόντρα πάρτι,  μωρά, πολλά μωρά και ξανά μανά πάρτι all night long.  Σφηνάκι το σφηνάκι πέρασε ο χειμώνας γεμάτος ίντριγκες και ανατροπές, το καλοκαίρι έφτασε και τουλάχιστον είμαστε χορτασμένοι από χορό και μουσική. Γι αυτό και κάπου εδώ λέμε να ξεκουραστούμε, να πάρουμε ό,τι αντοχές μας έμειναν, να πάρουμε και τα κουβαδάκια μας και να πάμε σ’ άλλη παραλία….» Αλλά πριν…

…πριν θα χουμε πάρτυ καλό και ωραίο με τους djs που αγαπήσαμε μέσα στη χρονιά, αυτούς δηλαδή που μας βοήθησαν τα βράδια να χορέψουμε, να αγκαλιαστούμε, να ερωτευτούμε και να δούμε μερικά από τα ωραιότερα ξημερώματα.  Οι Akylla, Clubkid και Nikolas Gale θα επαναλάβουν αυτό που έκαναν και ξαναέκαναν και φυσικά θα είμαστε εκεί για ένα τελευταίο φιλί. Και χορό! Γι αυτή τη χρονιά!  

Info

Παρασκευή 13 Ιουλίου

Ικτίνου 13

Τηλ.: 21 0522 2232

Έναρξη event: 21:00

Είσοδος ελεύθερη

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background