Το Smells Like Teen Spirit μετράει 1 δις streams στο Spotify

Written by on June 29, 2021

Το Smells Like Teen Spirit των Nirvana μπορεί να κυκλοφόρησε το 1991 αλλά δεν σταμάτησε ποτέ να παίζει σε λούπα. Κι αυτό φάνηκε από την εισβολή του σε μία νέα, ιντερνετική λίστα.

Το κομμάτι, το οποίο ο Kurt Cobain κι η παρέα του εμπνεύστηκαν από το σύμπαν των Pixies, συγκέντρωσε 1 δις streams στο Spotify. Και κάπως έτσι, έκλεισε τη θέση του στην ομάδα του Billions Club, όπου βρίσκονται άλλα 150 μεγάλα κι αγαπημένα σουξέ. Όπως το Bohemian Rhapsody των Queen και το Sweet Child O’mine των Guns n Roses. Το ρεκόρ αυτό, ακολουθεί εκείνο του You Tube, όπου το 2019 τα views τερμάτισαν επίσης στο 1 δις.

Smells like teen spirit

Πρόσφατα, ο Krist Novoselic είπε σε μια συνέντευξη του πως ετοιμάζουν μια επανέκδοση του Nevermind για τα 30 χρόνια από την κυκλοφορία του. “Ακόμα μαζεύουμε υλικό και κάνουμε συζητήσεις. Δεν μπορώ να πω τι θα έχει μέσα γιατί θα χαλάσω την έκπληξη!” ανέφερε για να μας έχει σε αγωνία.
Όσον αφορά το συγκεκριμένο άλμπουμ, ο Dave Grohl είχε αναφέρει στο NME πως όταν το έβγαλαν, δεν περίμεναν με τίποτα πως θα είχε τόσο μεγάλη επιτυχία. “Η Donita Sparks μόλις το άκουσε, ήρθε από το στούντιο και μας είπε ότι θα έχει τεράστια επιρροή στον κόσμο. Ο φίλος μου Barrett Jones σχολίασε για το Lithium πως θα γράψει ιστορία και θα έπρεπε να είναι το πρώτο single. Πολλοί μας έλεγαν διάφορα παρόμοια αλλά σκεφτόμουν πως αποκλείεται να συμβεί κάτι απ’ όλα αυτά.”

Επίσης, όπως θα είδες και εδώ, ο Dave δεν κάθεται ήσυχος. Οι Foo Fighters έβαλαν τα ντίσκο πουκάμισα τους και θα επιστρέψουν με νέο άλμπουμ ως Dee Gees. Ο Krist, ο από την άλλη, τζαμάρει με τον Pat Smear για διάφορες συναυλίες όταν δεν πιλοτάρει αεροπλάνα.

Όπως και να ‘χει, ας πατήσουμε για 1 δις και μία ακόμη φορά το play στο Smells Like Teen Spirit.

Tagged as

Reader's opinions

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background