Αλέκα Απέργη

Δευτέρα - Παρασκευή, 08:00 - 10:00


Shows On Demand

Αλέκα Απέργη charts

PRODUCER SHORT BIO


Ξεκίνησε σπουδές στο τραγούδι από το δημοτικό, με μια βούρτσα στο χέρι μπροστά στον καθρέφτη και σε απίστευτα λίγο χρόνο, έδωσε στον εαυτό της, πτυχίο. Δεν έκανε μεταπτυχιακά γιατί θα κατέληγε κομμώτρια κι ευτυχώς δεν κατέληξε γιατί δεν το έχει. Όπως ούτε το τραγουδίστρια. Έψαχνε δουλειά σε δισκοπωλεία και τελικά από μία απίστευτη συγκυρία, μπήκε στο χώρο της δισκογραφίας όπου παρέμεινε για 21 χρόνια.

Για χρόνια Cure-όβια, δεν πέρασε αυτό, απλά ακούει πλέον πολλά διαφορετικά ήδη μουσικής ανάλογα τη διάθεση.
Γνώρισε από κοντά πολλούς ξένους καλλιτέχνες που λάτρευε και πολλούς που ξελάτρεψε αφότου του γνώρισε από κοντά. Πήγε μια μέρα στον Rock fm για να κλείσει μια χορηγία και βρέθηκε με εκπομπή. Εκεί άρχισε ο έρωτας τον οποίο αν και χρόνια εκτός ραδιοφώνου, ασυμβίβαστη με το playlist,­ δεν τον ξεπέρασε ποτέ. Και τώρα τον βρήκε πάλι.

Γελάει πολύ και πολύ δυνατά, βρίζει όταν οδηγεί με κλειστά παράθυρα πλέον  -ωρίμασε το κορίτσι- γιατί πολλές φορές κινδύνευσε να κατέβει κάποιος οδηγός «βουνό» να την κάνει παϊδάκια. Λατρεύει τον καφέ και δεν της αρέσει το καλοκαίρι γιατί έχει πολύ ζέστη. Χορεύει σαν τρελή μόνη της στο σπίτι κάθε φορά που ακούει το Mr. Brightside των Killers.
Όταν δεν είναι καλά, βγαίνει με το αμάξι στην Εθνική και με μουσική τέρμα, φτάνει ως τη ΣΕΑ για να νιώσει ότι έφυγε και μετά γυρνάει σπίτι, στον αγαπημένο της γάτο το Φώτη.

Moto της  είναι o στίχος του George Harrison “If you don’t know where to go, any road will take you there” καθώς και το πάρε ζακέτα. Δεν έχουμε ακόμα.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background