Έχουμε σε λούπα όλη μέρα αυτή τη μικρού μήκους με τον Shia LaBeouf

Written by on October 27, 2020

Για την παράξενη περίπτωση του Shia LaBeouf έχουμε ξαναπεί κι άλλη φορά. Ηθοποιός, χορευτής, κάφρος προβοκάτορας και πάνω απ’ όλα, ένας υπέροχα απρόβλεπτος τύπος. Δεν του αρκεί ένα μπλοκμπάστερ, μία δύσκολη σινεφίλ ταινία, κάποια ωραία βίντεο κλιπ. Από το 2005, εξαφανίζεται και επιστρέφει ξαφνικά για να σε κάνει να φωνάζεις WTF. Κάνει ό,τι γουστάρει και μ’ έναν μαγικό τρόπο, συζητούν όλοι γι’ αυτόν.

LaBeouf

Το καινούριο του πρότζεκτ είναι η 10λεπτη μικρού μήκους για το ωραίο κομμάτι της Rainsford aka Margaret Qualley, “Love me like you hate me”. Αφηγούνται τον έρωτα και τα σκοτάδια ενός ζευγαριού μ΄έναν έξυπνο τρόπο αντιστρέφοντας την κλασσική κινηματογράφηση. Χορεύουν παράλληλα σε δύο πλάνα που τρέχουν μαζί στην οθόνη και θες να τους έχεις σε λούπα όλη μέρα. Ανάβουν ψυχρά και ζεστά φώτα ταυτόχρονα και χορεύουν αποθεώνοντας τον αισθησιασμό, την τρυφερότητα και την απόλυτη ματαίωση (σιγά μη γλιτώναμε).

Τους σκηνοθέτησε η αδερφή της Qualley και γνωστή διευθύντρια φωτογραφίας, Natasha Braier (“Honey Boy“, “Gloria Bell”) και την κινησιολογία τους ανέλάβε η ομάδα JA Collective.

Να σημειωθεί στα πρακτικά

Η Qualley πρωταγωνιστεί στην ταινία My Sallinger Yearπου άνοιξε το φετινό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου και ο LaBeouf, στο “Pieces of A Woman”. Σχετικά με την τελευταία, η συμπρωταγωνίστρια του, Vanessa Kirby κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας στο 77ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Και φυσικά, μην ξεχνιόμαστε, θα είναι για πάντα η Crownική Μαργαρίτα της καρδιάς μας.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background