Η Sharon Stone βαρέθηκε να θεοποιούν συνέχεια τη Meryl Streep

Written by on June 24, 2021

Αν τις τελευταίες 24 ώρες βλέπεις το όνομα της Sharon Stone παντού, είναι λόγω των τελευταίων της δηλώσεων για τη Meryl Streep.

Στην τελευταία της συνέντευξη στο Everything Zoomer, που έγινε viral, αναφέρθηκε στις εμμονές του Hollywood με συγκεκριμένες ηθοποιούς. Θεωρεί πως η θεοποίηση της Meryl Streep εδώ και πολλά χρόνια, κάνει κακό σε άλλες συναδέλφους της που είναι ταλαντούχες και δεν ξεχωρίζουν όπως τους αξίζει. Οι δυο τους, έπαιζαν στο Laundromat. Οπότε κάποια στιγμή η δημοσιογράφος Johanna Schneller ρώτησε τη Sharon πώς ήταν που επιτέλους δούλεψε μαζί της σε κάποια παραγωγή. Δεν της άρεσε και πολύ η διατύπωση και της απάντησε πως θα μπορούσε να πει πως η Streep επιτέλους συνεργάστηκε με εκείνη.

Sharon Stone

“Η βιομηχανία είναι στημένη έτσι ώστε όλες να πρέπει να θαυμάζουμε και να ζηλεύουμε την Meryl Streep γιατί είναι η μοναδική καλή ηθοποιός. Κι όλες πρέπει να την ανταγωνιζόμαστε. Νομίζω ότι η Meryl είναι μία εξαιρετική, υπέροχη γυναίκα και ηθοποιός. Αλλά, κατά την γνώμη μου, ειλικρινά υπάρχουν πολλές ακόμα ηθοποιοί εξίσου ταλαντούχες. Αυτή η θεοποίηση είναι ένα δείγμα του τι κάνει το Hollywood στις γυναίκες. Η Viola Davis είναι εξίσου εξαιρετική. Η Ema Thomson, η Judy Davis, η Olivia Colman, η Kate Winslet. Αλλά κάποιος θα αναφέρει το όνομα Meryl κι όλοι θα λιώσουν στο πάτωμα.” είπε.
Πρόσθεσε επίσης ότι μπορεί να υποδυθεί πολύ καλύτερα “κακούς” χαρακτήρες από την 72χρονη σταρ και αρκετοί στα social media έπεσαν να τη φάνε αλλά δεν πτοήθηκε.


ΥΓ: Φεύγοντας ας θυμηθούμε εκείνον τον υπέροχο ευχαριστήριο λόγο της όταν είχε τιμηθεί ως Woman of the Year από το GQ.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background