657 λόγοι για να κάνεις συχνότερα σεξ

Written by on 12 Μαρτίου, 2018

657, αυτός είναι ο αριθμός των μυών, μικρών και μεγάλων που ενεργοποιούνται όταν κάνουμε σεξ, αναλόγως- βεβαίως βεβαίως- με τη διάθεση, την ένταση και τη στάση. Αυτό ισχυρίζεται με στοιχεία από μελέτες του ο βρετανός φυσιοθεραπευτής, Μάικ Άουνγκερ, ειδικός στην αποκατάσταση των αθλητικών κακώσεων και διευθυντής στην κλινική φυσιοθεραπείας και αθλητικών κακώσεων Technique Physiotherapy and Sports Medicine, στο Λονδίνο.
Αναφέρει χαρακτηριστικά «Στο κρεβάτι, κάθε μυς μετράει. Οι σκελετικοί μύες είναι απαραίτητοι για την κίνηση, όσο έντονη ή χαλαρή κι αν είναι, οι λείοι μύες για την αναπνοή και την κυκλοφορία του αίματος, ενώ οι καρδιακοί μύες έχουν ζωτική σημασία για την τροφοδοσία των απαιτούμενων σημείων του σώματος με αίμα».
Οι μύες αποτελούν το περίπου 40% του σωματικού βάρους και σύμφωνα με τους ειδικούς πρέπει να τους γυμνάζουμε καθημερινά για να είμαστε γεροί και δυνατοί καθώς η έλλειψη συχνής ασκήσης σημαίνει μείωση της μυϊκής μάζας  κατά 3% έως 5% ανά δεκαετία.Για την ιστορία, αλλά και για να έχεις ένα μέτρο σύγκρισης, να αναφέρουμε ότι όταν ακούμε μουσική χρησιμοποιούμε 40 μυς,  όταν χορεύουμε βαλς χρησιμοποιούμε 135 μυς, όταν κάνουμε ποδήλατο 155 κι όταν παίζουμε γκολφ 137.  Οπότε όπως καταλαβαίνεις το σεξ είναι και ο πιο ευχάριστος  και, με διαφορά, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να “δουλέψεις” τους μύες σου.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background