O Sergei Polunin χορεύει με τους Depeche Mode τέρμα στα ηχεία του

Written by on June 10, 2021

O Sergei Polulin δεν ήταν ποτέ άλλος ένας ωραίος χορευτής. Αλλά εκείνος ο χαρισματικός κι ευφυής τύπος που κατάφερε να πάει το χορό κάπου αλλού. Σε άλλες διαστάσεις χωρίς τα αυστηρά όρια του μπαλέτου, τα στερεότυπα και τους άκαμπτους κανόνες.

Ο νεότερος πρώτος χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου, o διάδοχος του Rudolf Nurejef, το μεγάλο ταλέντο που θάμπωσε τους πάντες. Έκανε φωτογραφήσεις παντού, συμμετείχε σε βίντεο κλιπ, έγινε ένας ροκ (αντι)στάρ των πουέντ. Στις παραστάσεις του δεν υπήρχε ούτε μια θέση άδεια κι όλοι ήθελαν ένα κομμάτι του. Ενώ επικρατούσε αυτή η θεότρελη αποθέωση, εκείνος μονομαχούσε με τη dark side του κι έχτιζε μια ολέθρια σχέση με αυτό που αγαπάει τόσο πολύ, τον λυτρώνει και τον καταστρέφει. Γέμισε το σώμα του με τατουάζ για να θυμάται όλες τις ψυχολογικές του διακυμάνσεις. Έγινε το “κακό παιδί” του χορού. Στο μεγάλο πικ του, αποφάσισε να αποσυρθεί και να πάρει αποστάσεις από όλα.

TAKE HIM TO CHURCH

Μια μέρα, ο Sergei Polunin ανακοίνωσε πως σταματάει για πάντα τον χορό με ένα ασύλληπτο, αποχαιρετιστήριο βίντεο. Είχε για soundtrack το Take me to church , σκηνοθέτη τον David La Chapelle κα συνένοχο στη χορογραφία τον συμφοιτητή του, Jade Hale-Christofi. Τον έβλεπες κι ένιωθες να σπάει σε άπειρα κομμάτια. Μάζεψε εκατομμύρια views (29 έως τώρα) κι εμφανίζεται ακόμα και σήμερα στα tabs πολλών εκεί έξω. Στη συνέχεια, ήρθε το ντοκιμαντέρ Dancer για να διηγηθεί την ιστορία του. Άμεσο, ειλικρινές και ωμό, παρουσιάζει την άγνωστη πλευρά των “γυαλιστερών” σχολών μπαλέτου. Συγγενείς, φίλοι του και ο ίδιος, μιλούν με ανύπαρκτα τα politically correct φίλτρα για όσα συνέβαιναν στον Sergei από τη στιγμή που αποφάσισε να ασχοληθεί με τον χορό. Κι όλα αυτά ενω η κάμερα ακολουθεί τους εξαντλητικούς ρυθμούς του χορευτή που πάτησε ένα γενναίο restart.

BRING HIM IN YOUR ROOM

Τώρα, επέστρεψε, εκτός σκηνής. Έβαλε τέρμα στα ηχεία του το “In your Room” των Depeche mode και συνεργάστηκε με τον υπέροχο φωτογράφο και σκηνοθέτη πολλών διάσημων συγκροτημάτων και καλλιτεχνών, Anton Corbijn. Και φυσικά, ο τελευταίος δεν είναι τυχαία στην ίδια πρόταση με τη μπάντα του Dave Gahan. Είναι εκείνος ο οποίος όρισε την αισθητική τους. Έχει εμπνευστεί τις ωραίοτερες φωτογραφήσεις τους και βρίσκεται πίσω από αρκετά βίντεο κλιπ τους που έχουμε χειροκροτήσει έξαλλα.

Με τον Polunin, χάθηκαν σε μια παραλία και πάνω σε μία μαύρη σκηνή έφτιαξαν ένα βίντεο που θες να βλέπεις ξανά και ξανά. “Η συνεργασία με τον Anton Corbjin με έκανε να δω πώς βάζει τόσα πολλά επίπεδα σε διαφορετικές διαστάσεις. Είμαι περήφανος που συναντηθήκαμε και μου πρότεινε να χορέψω με αυτό το τραγούδι των Depeche Mode, που τους αγαπώ και τους ακούω πολλά χρόνια τώρα. Χορογράφος μου ήταν ο Ross Fredie Ray και θέλω να συνεχίσουμε το ταξίδι μαζί με τον Anton.” έγραψε ο Sergei Polunin στο προφίλ του στο Instagram.

Πάτησε το play και αφήσε τον να χορεύει όλη μέρα στην οθόνη σου.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background