Κολλήσαμε με τo facebook γκρουπ “Screenshots που μου άλλαξαν τη ζωή”

Written by on 13 Ιουλίου, 2020

Το facebook γκρουπ “screenshots που μου άλλαξαν τη ζωή” είναι το ιντερνετικό καφενείο που απλά ΕΠΡΕΠΕ να ανοίξει. Για να πετάμε καφέδες στην οθόνη απ’ τα γέλια. Για να συνειδητοποιούμε ότι όχι, δεν είμαστε μόνοι στην παράνοια που επικρατεί στον γραπτό κόσμο. Για να ανακαλύπτουμε τα διαμάντια της ταλαίπωρης ελληνικής γλώσσας. Για να παίρνουμε ιδέες σε περίπτωση που μας τύχουν παρόμοιες καταστάσεις ατελείωτης τρέλας.

screenshots

Το ξέρεις κι εσύ ότι πολλοί από εμάς εκεί έξω/μέσα έχουμε τη συνήθεια να κάνουμε screenshots διάφορα που διαβάζουμε σε τάιμλαινζ, παράθυρα μηνυμάτων, σάιτζ, δρόμους κλπ. Και μετά να πατάμε το sent στα inbox που αναβοσβήνουν μες τη μέρα ώστε να τα περνάμε όλα μαζί.

Είναι εκείνες οι σουρεάλ προτάσεις που ο κορέκτορας μάς γλεντάει χωρίς έλεος. Τα απομνημονεύματα των γυπαετών που ανοίγουν τα φτερά τους γύρω μας. Αυτά που (σε βλέπω ότι γελάς) προφανώς τα έχουμε στείλει σε λάθος άνθρωπο και δεν υπήρχε γυρισμός. Βαρύγδουπες δηλώσεις, οι οποίες μας καίνε τον ήδη υπερφορτωμένο εγκέφαλο. Εξυπνάδες και ατάκες που καλό θα ήταν να μείνουν στο διαβάστηκε.

screenshots

Στο θέμα μας. Η φάση στο γκρουπ είναι πως τα μέλη που μπορούν να είναι εσύ, εμείς, ο δίπλα, οποιοσδήποτε, ποστάρουν διάφορα ακατανόητα, κουλά, τραγελαφικά, τρομακτικά, αστεία πράγματα που λαμβάνουν ή βλέπουν τριγύρω. Στα σχόλια όπως θα δεις, οργανώνεται ένα μεγάλο γλέντι που δεν έχει ωράριο, σύνορα, όρια και κάπως έτσι δημιουργείται ένα ψηφιακό γκρουπ θέραπι.

Έρχεσαι να βρούμε την UNESCO;

screenshots

Ή μήπως την κατάλληλη μαύρη μάσκα;

Έχουμε και κεραία σε τιμή ευκαιρίας.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background