Το project του Sandro Giordano στο Instagram είναι ανατριχιαστικά όμορφο

Written by on November 9, 2016

Από τους πλέον αγαπημένους μας λογαριασμούς στο instagram, είναι αυτός του Ιταλού φωτογράφου Sandro Giordano και το project του, IN EXTREMIS – bodies with no regret.

Με ένα μόνο κλικ λοιπόν – το οποίο έχει έρθει βέβαια μετά από μεγάλη προεργασία – μας παρουσιάζει καθημερινά περιστατικά με έναν διεστραμένο και συχνά ξεκαρδιστικό τρόπο.
Αν είστε από αυτούς που σε μια στιγμή ανίκητης βαρεμάρας, την βρίσκετε με το να βλέπετε στο youtube, βίντεο με epic fail πτώσεις *δεν το αρνούμαι, το κάνω συχνά* θα ενθουσιατείτε με τον κύριο Sandro.
Γιατί για αυτόν, καθημερινά περιστατικά είναι οι πτώσεις. Οι οποίες, αν μη τι άλλο είναι γελοίες. Σώματα με πόζες σε άβολες θέσεις, φωτογραφημένα από, χμ, όχι και τόσο κολακευτικές γωνίες ,συνήθως από ψηλά, χωρίς ποτέ να φαίνεται πρόσωπο απεικονίζουν τον άρρωστο, αλλά ταυτόχρονα αστείο κόσμο του Sandro.
O ίδιος αναφέρει: ” Οι φωτογραφίες μου, λένε τις ιστορίες ανθρώπων που ζουν κάτω από εξαντλητικούς ρυθμούς και βιώνουν ξαφνικά blackout. Όταν οι απαιτήσεις του σύγχρονου κόσμου γίνονται ανυπόφορες, το σώμα μας επαναστατεί στην πανωλεθρία που γεννά ο εγκέφαλος κατά την διάρκεια της καθημερινότητα μας”.

Μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ .

Γιάννης Ντάρδης


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background