Μάντεψε ποιος θα υποδυθεί τον Robbie Williams στην ταινία για τη ζωή του

Written by on April 8, 2021

Πριν δύο μήνες, ανακοίνωσαν πως θα γίνει η βιογραφική ταινία για τη θεότρελη ζωή του Robbie Williams, “Better Man”. Ξεκίνησαν τα στοιχήματα για το ποιος θα τον υποδυθεί αλλά όπως φαίνεται από την απόφαση τους, όλοι βρεθήκαμε στον κουβά (sic).

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο σκηνοθέτης του “The Greatest Showman”, Michael Gracey συναντήθηκε πολλές φορές με τον αγαπημένο μας Άγγλο σάτυρο για να δουλέψουν πάνω σ’ ένα κινηματογραφικό πρότζεκτ για το μουσικό κι όχι μόνο, μεγαλείο του. Στη συνέχεια, μπήκαν στην ομάδα των παραγωγών οι Jules Daly (The Tomorrow War) Craig McMahonThree Thousand Years Of Longing) και των σεναριογράφων, οι Oliver Cole και Simon Gleeson. Σημείωσε στα πρακτικά πως ο Gracey είναι και στις δύο συμμορίες. Αποφάσισαν λοιπόν να στείλουν την ταινία πρώτα στην αγορά του Βερολίνου και να ξεκινήσουν τις διαδικασίες των προετοιμασιών αυτό το καλοκαίρι.

Το φιλμ θα παρουσιάσει χωρίς κανένα φίλτρο, όσα έχει ζήσει αυτός ο απρόβλεπτος τύπος από τα 16 του, που εμφανίστηκε στη μουσική βιομηχανία, έως τώρα. “Δεν αποκαλύπτουμε τίποτα ακόμα. Θέλω να τα κάνω όλα με τον παραδοσιακό, αυθεντικό τρόπο. Θυμάμαι όταν πήγαινα σινεμά μικρός και υπήρχαν ταινίες που με συγκλόνιζαν κι ήθελα να κάτσω στην αίθουσα για πάντα. Οπότε με αυτό το φιλμ, θέλω οι θεατές να έχουν αυτή την αίσθηση και να νιώσουν πως δεν έχουν δει ποτέ κάτι τέτοιο. Ο στόχος μου είναι η ιστορία να ισορροπεί μεταξύ φαντασίας και σκληρής πραγματικότητας και δεν μπορώ ακόμα πολλά για τον τρόπο παρουσίασης.” είχε πει ο σκηνοθέτης στο Deadline.

Και φτάνουμε στην ετυμηγορία. Ανακοίνωσαν πως ο πρωταγωνιστής δεν είναι κάποιος γνωστός ηθοποιός, δεν είναι καν άνθρωπος. Τον Robbie θα υποδυθεί ένας CGI πίθηκος. Καλά το σκέφτηκες, είναι έμμεση αναφορά στο σουξέ του για τον εθισμό του στην κοκαΐνη, “Me and my monkey”. Επίσης, ο Williams θα ηχογραφήσει από την αρχή όλα τα τραγούδια που θα ακουστούν στο soundtrack σε διαφορετικές εκτελέσεις. Από α καπέλα μέχρι πιο “κατεστραμμένες” εκδοχές, θα είναι όλα αλλιώς και σίγουρα, δεν περιμέναμε τίποτα λιγότερο. Και ναι, δεν θα ξεχάσουμε ποτέ εκείνη την ασύλληπτη συναυλία του στη Μαλακάσα, που δεν ακουμπήσαμε έδαφος για 2 ώρες.

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ
ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ Ν’ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ

Come Undone

If it’s hurting you

Angels

Clean

Let me entertain you

You know me

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background