Το (μεσαίο) δάκτυλο του Robbie Williams παίρνει θέση στο Μουντιάλ της Ρωσίας!

Written by on June 15, 2018

Ο Ρόμπι Γουίλιαμς, που ξεκίνησε τη γιορτή του Παγκοσμίου Ποδοσφαίρου με το “Let Me Entertain You”, τραγουδώντας στην τελετή έναρξης του Mundial 2018, ύψωσε το μεσαίο δάκτυλό του μπροστά στην κάμερα. Και, εννοείται, στα μάτια όλων των τηλεθεατών του πλανήτη.
Το συντηρητικό αμερικανικό δίκτυο FOX, έσπευσε -σύμφωνα με όσα μεταδίδει η βρετανική Express- να διακόψει τη μετάδοση και επέστρεψε στην κάλυψη του αθλητικού γεγονότος λίγο πριν ολοκληρωθεί η εμφάνιση του βρετανού καλλιτέχνη.

Στα social media, την ίδια στιγμή, ξεκινούσε ένας νέος «πόλεμος», για το εάν έπρεπε ο καλλιτέχνης να κάνει αυτή την κίνηση ή όχι.

Ας ξεκινήσουμε από το βασικό: σε κάθε περίπτωση, ήταν το highlight της τελετής έναρξης και όσο ζούμε θα θυμόμαστε αυτή τη στιγμή. 

Τώρα, με όρους κοινωνικής ευγένειας, αστικού ευπρεπισμού και όλα τα σχετικά, γίνεται σαφές ότι, όχι, δεν θα έπρεπε να το κάνει.

Αλλά είναι ο Ρόμπι! Είναι γνωστός για τη συμπεριφορά, τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά του.

Όποιος περίμενε μια νορμάλ στάση από τον τραγουδιστή είναι συντηρητικός, πιθανώς άνω των εξήντα ετών – αν και δεν είναι απαραίτητο αυτό, συμβαίνει και σε πολύ μικρότερες ηλικίες.

Με την μποέμ ζωή να καλύπτει κάθε πόρο του κορμιού του και το σταριλίκι να ενσταλάζει μέσα του, διάολε, ο Γουίλιαμς θα μπορούσε να κάνει και «χειρότερα»!

Παίξτε μπαλίτσα τώρα!

Αλέξης Μαντάς


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background