Ο Reckit είναι ο πρώτος ηλεκτρονικός διαγωνισμός τραγουδιού σε μορφή εφαρμογής στην Ελλάδα. Ετοιμάσου να ψηφίσεις!

Written by on 19 Δεκεμβρίου, 2018

Η εφαρμογή Reckit είναι ο πρώτος ηλεκτρονικός διαγωνισμός τραγουδιού στην Ελλάδα και πολύ μας αρέσει.
Ένα project για την Ελληνική Μουσική Σκηνή που δεν αποκλείει τον ξενόγλωσσο στίχο και αναδεικνύει τις φωνάρες που τόσο καιρό αγνοούσαμε. Οι επίδοξοι τραγουδιστές κατεβάζουν την εφαρμογή και ηχογραφούν τα αγαπημένα τους τραγούδια, έπειτα βαθμολογούνται από τους χρήστες της εφαρμογής και κατατάσσονται με βάση τον αλγόριθμο της , ενώ οι πιο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις τραγουδιστών και τραγουδιών βραβεύονται σε μηνιαία βάση.
Από την άλλη, αν δεν το’χεις με το τραγούδι άλλα ψήνεσαι να μπεις σε ρόλο κριτικής επιτροπής (από εμένα είναι ΝΑΙ), ακούς όλες τις υποψηφιότητες και με το χέρι στην καρδιά και τα πλήκτρα, βαθμολογείς τις αγαπημένες σου! Η καινοτομία της εφαρμογής βασίζεται στην ανωνυμία που μπορούν να έχουν οι χρήστες, στην βαθμολογία αποκλειστικά από το κοινό, στην αναλυτική βαθμολογία των τραγουδιών με 5 αστέρια και στη δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης των τραγουδιστών.

Η υπερ-ομάδα του Reckit αποτελείται από τους Νίκο Γκολιόπουλο, Νικήτα Κουσιάκη, Γιάννη Βαφειάδη, Βασίλη Σακελλαρίου, Νίκο Αγκαθερη και Θεοδώρα Λαγογιάννη και όλοι τους έχουν συμμετάσχει και διακριθεί στο πρόγραμμα της Εικονικής Επιχείρησης του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων- Junior Achievement Greece.

Κατέβασε το app ΕΔΩ.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background