Ο Drew Doggett φωτογραφίζει τα μυθικά άλογα της Ισλανδίας και εμείς ψάχνουμε εισιτήρια για την επόμενη πτήση!

Written by on 6 Αυγούστου, 2018

Ο πάρα πολύ καλός φωτογράφος Drew Doggett ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο με τις κάμερες του στο on και αρπάζει τις στιγμές την πιο κατάλληλη στιγμή.
Το τελευταίο του πρότζεκτ ονομάζεται «Realm in Legends», έχει πρωταγωνιστές τα εντυπωσιακά άλογα της Ισλανδίας και βλέποντας τις εικόνες-πίνακες, έχεις την αίσθηση ότι τα πάντα κινούνται συνέχεια μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας. 

Παρ’ όλο που ο Dogget βγάζει κυρίως ασπρόμαυρες φωτογραφίες, εδώ δεν μπόρεσε να αντισταθεί στα χρώματα των επικών τοπίων (ποιος μπορεί εξάλλου;) της χώρας του Sleipnir, του αλόγου με τα οκτώ πόδια που πρωταγωνιστεί στην ισλανδική μυθολογία μεταφέροντας τον θεό Odin!  
«Το φως δημιουργούσε συγκλονιστικές αποχρώσεις κι ήταν υπέροχες οι αντιθέσεις μεταξύ των παλ χρωμάτων του τοπίου, των έντονων σκιών και του δέρματος των αλόγων, οπότε ένιωσα πως θα ήταν πολύ διαφορετική η ατμόσφαιρα αν έφτιαχνα τις φωτογραφίες ασπρόμαυρες» ανέφερε ο συνεπαρμένος Doggett που σίγουρα θα δυσκολεύτηκε πολύ να αφήσει κάποιες φωτογραφίες στον πάγκο όταν έκανε την τελική διαλογή.  

Ορίστε μερικά από τα ωραιότερα ενθύμια του ταξιδιού του:

Κ.Π


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background