Δύο ρακούν διέρρηξαν τράπεζα της Καλιφόρνια κι αυτό δεν είναι ψέμα

Written by on 23 Οκτωβρίου, 2020

Στο TGIF αυτής της εβδομάδας, κάνουμε μεταμεσονύκτιο ντου σε γραφεία. Είναι γνωστή η φήμη των ρακούν από τότε που βλέπαμε όλοι για πρώτη φορά “Friends”. Οτιδήποτε περίεργο κι αν συμβαίνει στα κρυφά, πάντα κάποιος θα τους έχει στη λίστα των υπόπτων. Όπως εδώ στο joinστούντιο, που τις τελευταίες μέρες ψάχνουμε ποιος πατάει διάφορα κουμπάκια και μάντεψε ποιον έχουμε ως ένοχο. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

ρακούν

Αυτά τα συμπαθέστατα, κατά τ’ άλλα, ζωάκια λοιπόν, αποφάσισαν να επιβεβαιώσουν όσα λέγονται για εκείνα. Κάποιος περαστικός σε τράπεζα στην Redwood της California, σταμάτησε να τραβήξει χρήματα από το ΑΤΜ και είδε δύο ρακούν μέσα στο κατάστημα. Στην αρχή δεν κατάλαβε τι συνέβαινε και σκέφτηκε μήπως ήταν ψεύτικα. Τότε, αυτά άρχισαν να τρέχουν στα γραφεία, να κάνουν τα έγγραφα, βεντάλιες και να αναστατώνουν τα πάντα.

Ο αυτόπτης μάρτυρας αυτής της αστείας διάρρηξης, τους έβγαλε φωτογραφίες, χτύπησε ο συναγερμός και στη συνέχεια ήρθε η ομάδα κρούσης της φιλοζωικής οργάνωσης SPCA για να τα βγάλει έξω. Μία αποστολή που όπως καταλαβαίνεις, δεν ήταν και πολύ εύκολη.

ρακούν

“Δεν συμβαίνει συχνά να παίρνουν φιλοζωικές οργανώσεις για να αναλάβουν κάποια διάρρηξη αλλά εφ’όσον εδώ ήταν άγρια ζώα, ήμασταν οι κατάλληλοι για τη συγκεκριμένη αποστολή. Ευτυχώς οι διαρρήκτες δεν τραυματίστηκαν κι επίσης δεν πήραν χρήματα! ” είπε αστειευόμενος ο Buffy Martin Tarbox της SPCA, στο ABC.

Το μυστήριο της διάρρηξης λύθηκε όταν παρατήρησαν λασπωμένες, οι ρακουνίσιες πατημασιές, οποίες προήλθαν από τους αεραγωγούς οπότε συμπέραναν πως από εκεί, προσγειώθηκαν μέσα στο αρχηγείο. Όπως δηλαδή έκανε εκείνη η φοβερή -πονηρή- μαϊμού στο Community.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background