Οι πρωταγωνιστές του Game of Thrones σε καμπάνια για τους πρόσφυγες

Written by on 16 Μαρτίου, 2016

Μπορεί όλοι να περιμένουμε με μεγάλη αγωνία τις καινούριες ιστορίες του Game of Thrones αλλά οι πρωταγωνιστές δεν ασχολούνται μόνο με τις μάχες στο Westeros και τους daywalkers.

Κάποιοι από το καστ συμμετέχουν στην καμπάνια της Διεθνούς Επιτροπής Διάσωσης και του τηλεοπτικού δικτύου -στο οποίο προβάλεται η σειρά- HBO προκειμένουν να συγκεντρωθούν χρήματα για την ασφαλή μεταφορά των προσφύγων στις χώρες όπου μπορούν να έχουν μια καλύτερη ζωή.

Επειδή the winter is coming στη χειρότερη μορφή του για όλους αυτούς που υποφέρουν τόσο καιρό, στόχος τους είναι να ευαισθητοποιήσουν και παροτρύνουν το κοινό να κάνουν δωρεές με αντάλλαγμα διάφορα δώρα σχετικά με τη σειρά όπως η ασπίδα των Lannister(1.500 δολάρια) κι ένα αντίγραφο της “βελόνας” της Aria Stark (100 δολάρια) αλλά κι ένα ταξίδι στο Λος Άντζελες για να δουν την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου της έκτης σεζόν.

Το hashtag της καμπάνιας είναι το #RealmToTheRescue και το ποσό που επιθυμούν να μαζέψουν είναι ένα εκατομμύριο δολάρια. Voila το λιτό, εύστοχο και χωρίς φθηνούς εντυπωσιασμούς βίντεο:

Kiki Pap


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background