Ξεκίνησε η προπώληση για το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

Written by on June 21, 2021

Το 27ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας θα πραγματοποιηθεί φέτος από τις 16 έως τις 25 Ιουλίου.

Θα δούμε 31 παραγωγές στο πρόγραμμα, 18 από το εξωτερικό και 13 από την Ελλάδα. Πρόκειται για παραστάσεις χορού που συνδυάζουν διαφορετικά είδη, από σύγχρονο χορό και hip hop μέχρι ακροβατικά και σύγχρονους αστικούς αφρικανικούς χορούς. Επίσης, θα γίνουν τρεις παγκόσμιες πρεμιέρες και η ομάδα του φεστιβάλ έχει ετοιμάσει ένα πλούσιο εκπαιδευτικό πρόγραμμα για επαγγελματίες και για τους κατοίκους της Καλαμάτας.

Ο τίτλος του φετινού καλλιτεχνικού προγράμματος είναι “Σε κίνηση. Διαρκώς σε κίνηση. Μαζί; Ή μόνοι;“. Συνοψίζει την ανάγκη της ομάδας του Φεστιβάλ να τροφοδοτεί τη συζήτηση για την ανθρώπινη κατάσταση στη σύγχρονη εποχή, μέσα από την καταγραφή της προσωπικής αλλά και της συλλογικής εμπειρίας.

Οι καλλιτέχνες του εξωτερικού προέρχονται από τη Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, την Πορτογαλία, την Ολλανδία, τη Σουηδία, την Ιταλία, το Ισραήλ, την Ιρλανδία, τη Νιγηρία και τη Σλοβακία. Επίσης, από τις 18 ξένες ομάδες οι 14 παρουσιάζουν για πρώτη φορά το έργο τους στην Ελλάδα ενώ από τα 13 ελληνικά έργα τα 3, θα κάνουν την παγκόσμια πρεμιέρα τους. Ένα θα κάνει τη δια ζώσης πρεμιέρα του στο Φεστιβάλ, μετά από την πρώτη του διαδικτυακή παρουσίαση.

 Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας

INFO

Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας, Κεντρική πλατεία

Δες ολόκληρο το πρόγραμμα του φεστιβάλ εδώ.

Αγορά εισιτηρίων
-Στο ticketmaster.gr
-Στο τηλεφωνικό κέντρο: 210 8938111 (Καθημερινές 10:00-21:00 & Σαββατοκύριακο 17:00-21:00)
-Στα καταστήματα Public

*Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας και στις παράλληλες δράσεις, είναι ελεύθερη*

Πληροφορίες για τα εισιτήρια
kalamatadancefestival.gr
-mail@kalamatadancefestival.gr

Tο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας θα ακολουθήσει και φέτος πιστά το υγειονομικό πρωτόκολλο των αρμόδιων αρχών και τα εξειδικευμένα μέτρα προστασίας κατά της πανδημίας για τους χώρους τέχνης και πολιτισμού.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background