Το βιβλίο “Περηφάνια και Προκατάληψη” εμπνέει ένα dating reality show

Written by on July 12, 2021

Ήρθε η στιγμή όλα τα ρομαντικά κορμάκια εκεί έξω/μέσα να ζήσουν τα ειδύλλια από τις ερωτιάρικες σελίδες του βιβλίου “Περηφάνια και Προκατάληψη”.

Το Peacock θα παρουσιάσει το dating reality show “Pride & Prejudice: An Experiment In Romance“, το οποίο βασίζεται στο μυθιστόρημα της Jane Austen. To κόνσεπτ είναι πως οι παίκτες θα μένουν σ’ έναν πύργο και θα προσπαθούν να κερδίσουν μία γυναίκα φλερτάροντας όπως οι λογοτεχνικοί ήρωες. Το σκηνικό είναι εμπνευσμένο από την Αγγλία της γεωργιανής εποχής κι οι διαγωνιζόμενοι θα κάνουν βόλτες με άμαξες και βαρκάδες. Επίσης θα γράφουν χειρόγραφες επιστολές και θα οργανώνουν χορούς. Ο στόχος είναι να κλέψουν την καρδιά της πρωταγωνίστριας με τον γνωστό, “παλιομοδίτικο” τρόπο χωρίς ίντερνετ, κινητά και social media. Και παράλληλα, μην ξεχνιόμαστε, να γοητεύσουν και τους αυλικούς της.

Is modern dating life failing you?
Do you long for a night of romance, chariot rides, and balls?
Do you want to find love in a beautiful, international location?

Αυτό θα είναι ένα από αρκετά reality shows που θα προβληθούν στην πλατφόρμα. Τα γυρίσματα ξεκινούν στις 23 Αυγούστου και θα διαρκέσουν ως τις 3 Οκτωβρίου. Σε περίπτωση που ενδιαφέρεσαι, δεν έχει κλείσει ακόμα η ομάδα των μνηστήρων και μπορείς ακόμα δηλώσεις συμμετοχή εδώ. Με βουλοκέρι ή χωρίς.

Περηφάνια και Προκατάληψη

Για την ιστορία, να θυμίσουμε πως έχουν γίνει 17 κινηματογραφικές μεταφορές του “Περηφάνια και Προκατάληψη”. Αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως είναι παραπάνω. Ανάμεσα σ’ εκείνες που έχουν ξεχωρίσει στο πλήθος είναι αυτή του 1940 με πρωταγωνιστές τους Laurence Olivier και Greer Garson και το μεγάλο σουξέ του 2005. Τότε που η Keira Knightley ήταν η αρχόντισσα των φιλμ εποχής. Βέβαια, μερικοί έχουν και ως guilty pleasure τους και τη ζόμπι εκδοχή αυτού του μεγάλου έρωτα.
Εκτός σινεμά, ο Mr Darcy και η Elizabeth έχουν γνωρίσει δόξες και στην τηλεοπτική οθόνη και η σειρά που μας στοίχειωσε, βγήκε το 1995. Ακόμα ψάχνουμε έναν Colin Firth να μας διεκδικήσει και να μας στέλνει γράμματα.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background