Και ξάφνου όλα τα social media γέμισαν με πόζες «ημικρανίας». Τι πονοκέφαλος!

Written by on July 2, 2018

Αυτό, λέει, είναι το νέο trend στα social media, γι αυτό κι εσχάτως έχουν γεμίσει τα timeline μας με δαύτο.
Έπειτα από τα ενσταντανέ με μακαρονάδες και σουβλάκια, κατοικίδια, πλυμένα ή λερωμένα αυτοκίνητα, μετά τα φιλάκια, τις γλωσσάρες aka Rolling Stones, τις παραλίες και εννοείται, τα duckface (αλίμονο!), έφτασε -από το Αμέρικα- η νέα μόδα στις πόζες.
Και έτσι, το Instagram, το facebook, το τουίτα και τα λοιπά συμπαρομαρτούντα sites κοινωνικής δικτύωσης, γέμισαν με τη στάση «migraine pose» – λέγε με και «πόζα ημικρανίας». Οι καλά γνωρίζοντες, μάλιστα, υποστηρίζουν ότι φέτος θα είναι η χρονιά της.
Ήδη, πολύς κόσμος έχει απαθανατιστεί σε αυτή την πόζα, με πρώτες διδάξασες τις αδερφές Χαντίντ, την Έμιλι Ρατακόφσκι και άλλες γνήσιες celebrities, μέχρι ανθυποinfluencers και άγνωστους οι οποίοι ενέδωσαν σε αυτή τη νέα τάση.  Το ένα ή και τα δύο χέρια ακουμπούν τους κροτάφους ή το κεφάλι, σαν να θες να πάρεις παρακεταμόλη επειδή έχεις πονοκέφαλο, σαν να σε έχει τσακίσει η ημικρανία ένα πρά(γ)μα.  Ή, εντελώς τραβηγμένο, σαν να είσαι ένα σκεπτόμενο άτομο που θες να το δείξεις σε όλους για να ξέρουν οι followers σου ότι έχεις και μυαλό, παρακαλώ. Όλα αυτά ξεκίνησαν από τη makeup artist Nam Vo η οποία σκέφτηκε αυτή τη νέα trendιά.  Σύμφωνα με την ίδια, αναλύοντας την υπερανακάλυψή της, «τα εκάστοτε μοντέλα ποζάρουν συχνά έτσι, καθώς τα χέρια δείχνουν την ομορφιά του προσώπου τους, ενώ μπορείς να δείξεις και το μανικιούρ σου» (αυτά η καλλιτέχνης τα δήλωσε στο Elle.).

«Μigraine pose», λοιπόν, η νέα μόδα στα καρέ που θα κάνουν πάρτι στα timeline μας.  Αυτή η «πόζα ημικρανίας», βέβαια, θα μπορούσε να λέγεται και «πονάνε τα μυαλά μας». Από την πολλή σκέψη, τι άλλο;

Αλέξης Μαντάς

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background