Ένα νέο ντοκιμαντέρ για την PJ Harvey κάνει πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Βερολίνου, το 2019

Written by on 27 Δεκεμβρίου, 2018

 Το A Dog Called Money σκηνοθετημένο από τον σταθερό συνεργάτη της Harvey, Seamus Murphy, παρακολουθεί τη δημιουργική διαδικασία του άλμπουμ της The Hope Six Demolition Project το 2016, καθώς και τις κοινές περιπέτειες τους στο Λονδίνο, το Αφγανιστάν, το Κοσσυφοπέδιο και την Ουάσινγκτον.
Μια παραγωγή της Pulse Films, σε συνεργασία με την Blinder Films και την JW Films που επιλέχθηκε να προβληθεί στο πρόγραμμα Official Panorama Selection στη Berlinale 2019 ( 7-17/2/2019).

“Εμπιστευόμαστε αρκετά ο ένας τον άλλον. Εκείνη  για να ταξιδέψει μαζί μου στο Afghanistan και σε άλλα “δύσκολα” μέρη και εγώ για να γνωρίζω με σιγουριά οτι θα επαναφέρει τη παλιά της μαγεία.” Δήλωσε ο Murphy. Η μέχρι τώρα συνεργασία τους περιλαμβάνει μια τριπλέτα από videos “The Orange Monkey”, “The Wheel” και “The Community of Hope” από το The Hope Six Demolition Project. Στην ποιητική συλλογή της Harvey (2015) The Hollow of the Hand, υπάρχουν φωτογραφίες από τον φακό του Murphy όπως και στα φωτογραφικά του πρότζεκτς κυριαρχεί η φιγούρα της.

Μπορείς να ακούσεις την τελευταία της κυκλοφορία από το soundtrack του βρετανικού θρίλερ Dark River, εδώ.

 

Μ.Κ

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background