Παρασκευή 24 Ιουλίου στο Bolivar Beach Bar με VINI VICI ξανά στα dexx

Written by on July 23, 2020

Οι καλεσμένοι της F.S.I. Events, VINI VICI καταφτάνουν στην Αθήνα την Παρασκευή 24 Ιουλίου. Με τον πιο επίκαιρο, χορευτικό κι επαναστατικό entry στο σύγχρονο ήχο της ηλεκτρονικής μουσικής των τελευταίων ετών.

Οι παγκοσμίως κορυφαίοι VINI VICI επιστρέφουν στο Bolivar Beach Bar για ένα ακόμα show όπου πρωτοποριακοί ήχοι θα γεμίσουν την παραλία, σε ένα dance event που θα μείνει αξέχαστο.

Psy ντελίριο

Χωρίς καμιά αμφιβολία το πρωτοποριακό αυτό δίδυμο με τη μοναδικότητα του ήχου του κατάφερε να οδηγήσει την psy σκηνή σε μια καινούρια εποχή. Η θεμελιώδης επιτυχία τους είναι πως κατόρθωσαν να συνενώσουν κάτω από τον ήχο τους, fans από διαφορετικές μουσικές κατευθύνσεις.

Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως δέχονται διαρκώς προτάσεις για συνεργασίες πάνω σε κομμάτια από καλλιτέχνες που προέρχονται από διαφορετικά είδη όπως EDM, Trap, Trance αλλά κι από τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας όπως Armin Van Buuren, Steve Aoki, Alok, W&W, Trumbet κ.ά.  

Πρώτοι σε πωλήσεις και ταυτόχρονα κάτοχοι του ρεκόρ πωλήσεων σε όλα τα είδη της χορευτικής σκηνής, έχουν εξελιχθεί σε βασικούς headliner από τα πιο underground έως τα μεγαλύτερα μουσικοχορευτικά γεγονότα του πλανήτη.

Ξεκάθαρα αποτελούν το πιο unique σχήμα που έχει αναδειχθεί ποτέ ανάμεσα σε μουσικές κατηγορίες Trance, EDM, Progressive, Psy trance. Όπως προκύπτει άλλωστε αυτό και από την Νο 1 θέση τους σε πωλήσεις για τις δύο συνεχόμενες τελευταίες χρονιές, από κάθε είδος της χορευτικής μουσική βιομηχανίας.

Ένα από τα πιο δημοφιλή κομμάτια τους το “Great Spirit” βοήθησε την εξέλιξη τους προς τη δόξα. Εξελίχθηκε σε ένα από τα καλύτερα κομμάτια για το 2017 με τους ανεπανάληπτους λυρικούς του ύμνους. Το remix στο “Free Tibet”, αποτελεί το  psytrance κομμάτι με τα περισσότερα views στην ιστορία της σκηνής αγγίζοντας τα 60,000,000 στο Youtube. Είναι βεβαίως και το πρώτο που έφτασε στο Top10 chart (#2) του Beatport.

VINI VICI

INFO

Παρασκευή 24 Ιουλίου
Bolivar, Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Doors Open: 21:00

facebook event
Προπώληση / Ταμείο: 15€
Άτομα ανά τραπέζι: 5 maximum
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background