Όταν η Phoebe Bridgers διασκευάζει το Day After Tomorrow του Tom Waits

Written by on December 2, 2021

Όταν η Phoebe Bridgers “αγκαλιάζει” ένα τραγούδι που αγαπά πολύ, είναι για καλό σκοπό και εντελώς φιλανθρωπικό.

Τα έσοδα από την κυκλοφορία του Day After Tomorrow (από το 2004), θα καταλήξουν στο Local Integration & Family Empowerment Division του Διεθνούς Ινστιτούτου του Λος Άντζελες. Και αν στήσεις προσεκτικά αυτί, ίσως και να ακούσεις (καταλάβεις) πως η Phoebe δεν είναι μόνη σε αυτή την προσπάθεια. Έχει μαζί της ένα σωρό κόσμο, μεταξύ αυτών τον Rob Moose και τους Blake Mills και Marcus Mumford στα backing vocals.

Το ίδρυμα Local Integration & Family Empowerment Division στηρίζει μεταναστάτες, πρόσφυγες, επιζώντες του Human Trafficing και εργαζομένους χαμηλού ειδοδήματος που παλεύουν για μια θέση στις παρυφές της πόλης.

Δεν είναι το πρώτο “χριστουγεννιάτικο” (με ή χωρίς εισαγαγωγικά) cover για την αγαπημένη φωνή της Taylor Swift. Στο παρελθόν, έχει πιάσει στα όμορφα χεράκια της, το If we make it through Dember της Merle Heggard, το 7 O’ Clock News / Silent Night των Simon & Garfunkel (παρέα με την Fiona Apple και τον Matt Berninger) αλλά και το Christmas Song του McCarhy Trenching (παρέα με τον Jackson Browne).

H Phoebe Bridgers δεν αγαπά μόνο να διασκευάζει τα κομμάτια που ξεχωρίζει, αλλά και να το μοιράζεται, φωνητικά, μαζί με άλλους. Τρανό παράδειγμα, η καλύτερη διασκευή για το 2020 και ίσως και η καλύτερη που έχει γίνει ποτέ σε τραγούδι των Radiohead (παρέα με την άλλη υπέροχη, Arlo Parks).

Η παραγωγή του Day After Tomorrow, ανήκει στους Tony Berg, Ethan Gruska και Phoebe Bridgers.

Tagged as

Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background