Βλέπουμε ξανά και ξανά τη νέα, επική καμπάνια της Adidas

Written by on 20 Ιανουαρίου, 2017

¨Τίποτα δεν είναι αυθεντικό. Kλέψε οτιδήποτε σε εμπνέει ή τροφοδοτεί τη φαντασία σου. Καταβρόχθισε παλιές και νέες ταινίες, μουσική, βιβλία, πίνακες, φωτογραφίες, ποιήματα, όνειρα, τυχαίες συζητήσεις, τοπία, αρχιτεκτονικά έργα, πινακίδες του δρόμου, φως και σκιές. Διάλεξε να κλέψεις μόνο ό,τι μιλάει κατευθείαν στην ψυχή σου. Αν το κάνεις αυτό η δουλειά σου θα είναι αυθεντική.”
Αυτές οι ατάκες του Jim Jarmusch ήταν μάλλον η πηγή έμπνευσης της νέας, επικής καμπάνιας της Adidas για τη σειρά Originals.
Η μικρού μήκους ταινία του χαρισματικού Terence Neal, Original Is Never Finished, προσγειώνεται με φόρα πάνω σου για να σε παρασύρει σ’ ένα παραλήρημα εικόνων από το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον.  Αναβιώνει τη Γέννηση της Αφροδίτης φτιάχνοντας τη φουτουριστική εκδοχή της, αφήνει ελεύθερη τη λευκοντυμένη συμμορία από ένα καινούριο Κουρδιστό Πορτοκάλι, οδηγεί τα μπασκετικά παρκέ στη dark side. Έχει στο καστ μεγαλες αθλητικές και καλλιτεχνικές μορφές (Dev Hynes, Snoop Dogg, Stormzy, Mabel, Kareem Abdul-Jabbar, Brandon Ingram, Petra Collins, Mark Gonzales, Lucas Puig και Brandon Ingram) και ένα remix του My Way του Frank Sinatra για soundtrack.
Κι όλα αυτά σε 1:30 λεπτό.

*Βαθιά υπόκλιση στον Terence.

ps: Θυμήσου και εκείνο το βίντεο του Romain Gavras για την Adidas που μας είχε κανει να τρέχουμε στους δρόμους με τους Justice στα ακουστικά.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background