Το μίνι ντοκιμαντέρ για το ποδοσφαιρικό πρότζεκτ της οργάνωσης ΓΗ είναι ό,τι πιο ωραίο θα δεις σήμερα

Written by on 12 Νοεμβρίου, 2016

Η Οργάνωση ΓΗ δημιουργήθηκε το 2010 με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό για περιβαλλοντικά ζητήματα και να ενθαρρύνει συλλογικές προσπάθειες.
Από τότε μέχρι σήμερα, τα μονίμως ανήσυχα μέλη της έχουν καταφέρει πολλά περισσότερα απ’ ότι φαντάζονταν. Για να πάρεις μια ιδέα από τις δραστηριότητες τους, σημείωσε πως έφτιαξαν από την αρχή το Κέντρο της Γης , ένα οικολογικό παρκο όπου οι επισκέπτες μπορούν να συμμετέχουν σε πολλές δράσεις και να μαθαίνουν χρήσιμα tips για τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης. Δημιούργησαν το πρόγραμμα aephoria το οποίο βοηθάει start up εταιρίες να εξελιχθούν και η Συλλογική τους Κουζίνα εδω και τρία χρόνια κάνει πιο νόστιμα τα κυριακάτικα τραπέζια.

organosh-gh-documentery-920

Το νέο πρότζεκτ της οργάνωσης ΓΗ βοηθά τα παιδιά των προσφύγων να αποκαταστήσουν ψυχικά τραύματα του πολέμου μέσω του αθλητισμού. Σε συνεργασία με τη Streetfootballworld έκαναν πραγματικότητα ένα πρόγραμμα ποδοσφαίρου το οποίο χρηματοδοτείται εν μέρει από το UEFA Foundation for Children. Μια ομάδα προπονητών του ΑΟ Χαϊδαρίου οργάνωσαν, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στον Σκαραμαγκά, ποδοσφαιρικές ακαδημίες για 85 παιδιά ηλικίας 9 έως 16 ετών ενώ η ομάδα ενηλίκων Hope Scaramagas δίνει συχνά φιλικούς αγώνες με τοπικές ομάδες.

Η υπέροχη σκηνοθέτις Μύρνα Τσάπα έβαλε τις κάμερες στη σέντρα και γύρισε ένα συγκινητικό μίνι ντοκιμαντέρ για τη συγκεκριμένη δράση. Μίλησε με παιδιά που προπονούνται καθημερινά στο camp, συνάντησε τον γενικό γραμματέα της οργάνωσης, Πέτρο Κόκκαλη και προπονητές,  άφησε το rec ανοιχτό σε διάφορες, ωραίες στιγμές από τις προπονήσεις.

Το repeat είναι σιγουράκι.


Join Radio

#ΑλλαξεΤονΑεραΣου

Current track

Title

Artist

 

Background